![]() |
Demaraj cu noua mea masina . . .
1 Attachment(s)
iata ce am obtinut dupa 5 ani de munca :wink:
|
fara vraja!!!!
bai taticule...cand vei avea tu asa masina...sa ma chemi la inmormantare... ba adevaru e ca am ramas :shock: da sti sa minti frumos... oricum super misto filmu.....de unde il ai? adica adresa...ca sunt sigur ca nu-i a ta...
|
clar nu e a lui....nici nu avem asa drag track la noi :D
|
bah nu stitzi voi...el era in america cu hondaru' si acolo s-a filmat..
ps.:dak itzi sterg si yo geamu' m adai o tura? 8) :lol: |
unde era marmota ca nu se vede in cadru
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Frateeeeeeeee ce eee aiaaaaa rachetaaa ???????
|
Re:
Quote:
|
Re: Demaraj cu noua mea masina . . .
Quote:
Anyway, buna treaba ai facut; un geniu al Romaniei :lol: |
bai gluma e gluma da voi observati ca masina aia nu schimba nici o viteza . . . . e probabil cutie cu variatie continua a rapottului de transmisie. . . . ma gandesc . . . .oricum demonstreaza ca mitul japonoaicelor tunate este o gluma proasta :wink:
|
Re:
Quote:
frate eshti nebun .. tu iti dai seama ce fortza te apasa pe piept ... e ca si cum te`ar lovii o mashina ... ce acceleratzie .. doamnee .... pai ala ia 200 in 10 - 12 secunde daca nu mai bine .. vai de capu meu :) dam o linie | | |
bah
ma...daca nu ati fost informati....un drag star pe 400 de metri atinge in jur de 480 km/h...si daca nici asta nu o stiati au motor de mai mult de 1400 de cai....si inca ceva care poate nu stiati..nu au schimbator de viteze...au cutie de viteze automata...dar nu e chiar asa simpla...vitezele se schimba doar dupa anumita turatie(peste 7000 rotatii),iar schimbarea vitezelor nu se face de catre sofer...... iar timpul dintre rapoarte este de cateva zecimi de secunda...deaia pare ca nu au decat o singura viteza...pt ca motoru nu are timp sa scada din ture... ati inteles?:D
|
deci cutie cu variatie continua a raportului de transmisie . . . .
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning