![]() |
SupeRNova vs. Peugeot 206 / Renault Clio
Cine credeti ca va castiga ? Ambele sunt stock... ambele au motoare de 1.4, 8v, ambele au 950 kg..... so...? ce credeti? :roll:
Aceiasi intrebare si pt SupeRNova vs Clio. Tot 1.4 8v, dar clio are 1015 kg... |
Hmm....supernova va castiga 8) depinde acum si de sofer :)
|
clio!..parerea mea..
|
1 cauciucuri
2 sofer 3 combustibil sper sa nu ma luati la misto la faza cu combustibilu, era vb de benzina logiq, dar depinde de calitate asta stiti cu toti |
se presupune ca totul e perfect:sofer,benzina,cauciucuri...s.a.m.d...incli n spre Clio
|
am fost martor la astfel de confruntari.. supernova se tine bine insa clio se duce mai bine in ciuda suspensiei care il tine mai sus decat celelalte.
|
Din cate vad nimeni nu merge pe mana lui 206.... chiar asa de slab e? mai slab ca supernova?
|
no way , un 206 face o supernova , si nu , nu vbesc de RC , si nici de s16 , un 206 normal , face pisu pe o supernova
|
supernova este defapt clio cu alta caroserie si finisaje tipic romanest ... practic lupta este intre clio si 206
si tata are supernova si cand s-a dat cu unchimiu care are clio simbol cealalta varianta ... l-a luat unchimiu... pt ca supernova este asamblata ca pt romani pe principiul \"Las ca merge\" totusi loganul este mai atent lucrat... |
da ce ziceti despre supernova 1.4 8v vs golf II 1.8 carburatie bicorp
|
Re:
Quote:
Si... marmota ce zicea? Hai ma sa fim seriosi acum, ... alergi dupa posturi sau ce? |
Greu de ales :D as merge pe mana la clio... totusi 206 nu stiu ce sa zic... nu am reusit sa merg decat cu unul de 1.4 HDI....f puturos...
|
------------------sfert---------kilometru
Clio-------------18,5----------34,5 206-------------18,7----------34,8 Datele sunt pentru Clio bicorp 1.2 16 v /75 CP si 206 1.4/75 CP.Symbol are alta cutie,deci nu e obligatoriu sa fie la fel.Logan 1.4 are kilometrul in 34,9,iar SN e ceva mai rapida...cel mai bine faceti un test. Golful de 1.8/90 CP probabil face SN (daca mai gasesti unul cu toti cei 90 CP evident). |
Hmmm....la ultimile legale de la Iasi o Solentza a castigat la grupa 75 de cai.A facut cu un 206 1.4 8v,2 astra(numai stiu motorizarile exact,dar erau benzina 1.6 cel mai probabil),un cielo si participase si o nova care fugea kiar foarte bine,deci presupun totusi ca nova face 206-le dar nu face clio symbol. Imi plac totusi comparatiile SN vs Golf 2 1.8. Hehehe.....voi cred ca nu stiti cum fuge un golf 2 1.8.SuperNova stock ramane DACIE,numai faceti comparatii aiurea....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning