![]() |
benzina???
am si eu o intrebare daca a mai fost pusa imi cer scuze!
unde gasim benzina cea mai buna? ca am inteles ca este foarte mare diferenta de la o benzinarie la alta. eu am super nova, merge pe benz fara plumb, si mi s-a intamplat sa alimentez o data in tg-jiu si parca imi luase jumatate din puterea motorului. |
Re: benzina???
de unde ai bagat? din cate stiu eu efix rompetrol e cea mai buna
|
in tg-jiu am bagat de la luk oil, in bucuresti de obicei agip sau omv, inca nu am incercat efix, pana acum am folosit carera 98, si 100 dar mai rar, se simte diferenta la performante, insa si la buzunar.
|
nu vrea nimeni sa divulge marele secret de unde alimenteaza si ce combustibil foloseste?
|
pai e normal sa iti scada puterea daca bagi benzina d la luk oil ....... e cea mai proasta....... foloseste d la oricare alte benzinarii numa d la luk oil........
|
de la fostul shell acum mol spun k e buna:lol:
|
omv e baza
|
iti sugerez MOL.. baga evo. si nu zic asta pt ca lucrez la ei, ci pt ca sunt client al lor de mai demult
|
eu sunt multumit de efix, si nici nu-i scumpa
|
mersi de sfaturi.am trecut pe mol acum sa vedem diferenta.
|
ef ics de la rom........rol si daca ai banuu merge bine cu din aia de 98 super 100 :)
|
cand ai chef de liniute te risti la 100, dar pentru necesitati: servici, piata etc, nu prea. am vazut diferenta,mersi
|
data viitoare sa folosheshti search ... si sa nu mai incepi alt topic
pareriile sunt impartzite in functie de mashina .. de regiune a tzarii .. etc ... dar majoritatea pun rompetrol si Omv |
|
mersi. si scuze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning