![]() |
sugesti pt Dacia mea :D
1 Attachment(s)
d unde as putea procura niste bari shi niste genti
partea buna ii k are motor d 1400 aia imi place la ea |
Re: sugesti pt Dacia mea :D
https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/52895-kit-tuning-kl-pt-dacia-berlina.html spoilere aici, si ce fel de jante vrei? in 3 prz sau in 4 prz?
|
genti? nush, du te si tu in unirii k am vazut unele prada din piele de crocodil
jante? pe tot drumul gasesti dacia tuning - ce tuning ai pe masina? |
Quote:
|
mah da eu sunt din ab shi credeam k stitzi voi vreun loc p aic prin apropiere
|
nici acu nu s-a prins :))
|
greu, pacat
|
Quote:
|
hai ma sa ajutam omul, JANTE gasesti pe toate drumurile
3 prezoane: tabla (oriunde cred), CMS (carrefour, metro, bazar, etc) 4 prezoane: pe toate drumurile ce iti tb pt 4 prezoane? FATA varianta 1: fuzete cu portfuzete si discuri de nova varianta 2: 4 gauri (sau cate vrei tu, facute de un meserias in nici un caz de tine) in butuc iar pe partea cealalta un distantier varianta 3: flanse (nerecomandat necunoscatorilor) SPATE varianta 1: tamburi renault 18 care se potrivesc perfect varianta 2: punte renault 18 turbo (are si discuri) varianta 3: iarasi flanse sa trecem la bari: de preferinta lasa le pe alea din fabrica, dau mult mai bine, dar daca te incapatanezi sunt destui care lucreaza in fibra si iti spun din proprie experienta k nu te ruineaza la bani, vezi k a aparut si un kit pt dacie am vaz pe undeva dar nu mai stiu unde hai k am obosit sa tot scriu bafta |
auzi am inteles bine ii pui tu punte de reno 18 dar cu RAR ce faci?
e legal sau treb sa fugi de ei? |
prin alba iulia nu sunt rematuri, parcuri de dezmembrari? ca acolo gasesti tot ce vrei si ieftin. bafta
|
mah ms pt corectzie shi apropo nu am cerut pareri pt dacie shi sfaturi da oricum ms ;)
|
bah voi suntetzi cu capu` ... io cu dacia aia nu as fuce nici macar la pescuit .. d`apai sa bagi bani in ea ... ce draq lasatzi omu sa scape de ea sa isi ia draq o mashina
|
pentru cei care habar n-au: la pescuit nu-ti trebuie cai putere, ci raspuns prompt (carburatie) ca sa te scoata din belele. asta daca mai si stii joaca...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning