![]() |
Acu sa va vad: Yoda vs Gandalf
Stateam cu niste prieteni dupa mai muuuulte pahare de bere si asta a inceput sa ne preocupe: cine ar castiga un meci? Maestrul Yoda sau Gandalf the Grey? Banuiesc ca nu e nevoie sa prezint personajele....
|
Sauron :mrgreen:
on-topic cred ca Gandalf dar nu stiu de ce..era mai simpatic :lol: |
io am pus ioda ... k imi place k face reclama la pepsi pe yahoo :)
|
gandalf ca are skill-uri mai multe :wink:
|
1 Attachment(s)
Eu zic ca Yoda e mult mai tare decat Gandalf. daca e atacat se apara cu sFORTzA si pana sa se apuce Gandalf de vrajit, are timp Yoda sa il ciopartzeasca cu sabia laser si sa mai fumeze si un joint ;)
|
Eu tin cu vrajitorii frate...
PEACE :peace: |
Yoda rulzZz
|
Gandalf pt ca mi-a placut mai mult filmul ala!!!
|
Gandalf 4 ever:D
|
YODA frate , mic s`al draq , caru mic rastoarna BARBOSU mare .. alea alea
YODAH POWAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cum ziceai in primul post... astea-s discutii care se poarta dupa mai multe pahare... spre dimineata cand e baieramu pe sfarsite si toata lumea rupta de oboseala... :lol:
si un raspuns \"pe uscat\" nu cred ca are profunzimea unuia dat in conditiile de mai sus. :lol: :lol: |
mrrr , rosonic , ZI :d cine bate ? :lol:
|
1 Attachment(s)
neputand atinge profunzimea unei discutii purtate in conditiiile mai sus mentionate, ma voi multumi sa constat doar ca yoda e mai meseriash, si din simplul motiv ca seamana cu iliescu :lol: si ala a rezistat 15 ani, iar gandalf aduce ghinishor cu constantinescu, care a rezistat numai 4 ani, si aia cu barba murdara de cerneala :peace: :peace:
|
yoda tata ca odata il vezi ca se taraste in baston, iar cand se pune pe scandal zici ca e lacusta :lol: ....
|
Yoda, clar puterea shfortzei
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning