![]() |
Kitch tuning Baia Mare
1 Attachment(s)
Cu parere de rau trebuie sa zic ca sunt cateva masini in Baia Mare care intra la aceasta categorie desi proprietarii au bagat o caruta de bani in a face ca masinile lor sa intre la aceasta categorie !!! Daca le vedeti, o poza nu strica sa fie pusa aici , poate ca proprietarii lor o sa se gandeasca de doua ori cand baga banii in kitch-ri !!!
Eu postez una !Care ma amuza cand o vad prin oras ! |
Re: Kitch tuning Baia Mare
Pacat de ea... e kitcioasa rau :(
|
Pacat sau nu, probabil proprietarului ii place, si ca e sau nu kitch atrage multe priviri :).
|
@bogo4all iti garantez ca si o baba de 200 kg la care-i curge burta dar e imbracata in mini va atrage multe priviri !! dar nu pt ca ar fi frumoasa sau pt ca ii vine bine in mini :shock:
|
E vorba veche ce ai spus tu, nu spun ca nu-ti dau dreptate, dar fata de altii are omul si ceva cupe cu masina.
|
am vazut masina pe aeroport in baia mare...sincer pacat ca s-a muncit mult la paint si prea putin la aspectul estetic...kit-ul de spoilere se potriveste ca nuca'n perete pe masina...+ ca nu este simetric;) ....
|
3 Attachment(s)
Am vazut ca ati deschis acest topic...si as vrea sa pun si acest Bmw care mie personal mi se pare cam kitch....Nu vreau sa supar pe nimeni dar aceasta e pererea mea...Voi ce parere aveti ????:x
|
am vazut-o prin baia mare...body kit-ul n-are legatura cu masina...sunt 2 lucruri total diferite....;)
|
Si daca ati sti cati bani sau bagat in masina asta ?:shock: (tot degeaba)
+ ca interiorul e facut de Dr.Zozo din oradea (care sa mutat la sibiu ) https://forum.4tuning.ro/86-oradea/11665-dr-zozo-creatii/page-23.html Si parca arata si mai bine inainte sa-i puna kitul asta ...:-P |
Quote:
|
Interiorul respectiv nu are nici o legatura cu bmw'ul prezentat ...sunt 2 masini total diferite ....acest bmw urat cu numere de franta a fost adus de vreo 2 luni ..dar mai este un bmw'u visiniu tot cu numere de franta superb care a luat piese de la magazinul lui beny (stiti de care zic).toata lumea se incurca ....acela este facut cu gust si este superb din toate punctele de vedere ....asta din poze zici ca are un plug acolo , ce bine ne va ajuta el la iarna :)
|
1 Attachment(s)
Intr-adevar chiar super frumos si cu gust. Pozele cu interiorul apartin acestei masini.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare...mai vreau sa va arat inca o''adevarata opera" a tuningului romanesc:-P P.S.:Uitativa la eleronul din tabla striata:shock: :!: :arrow:
|
Precizeaza daca ai vazut-o in oras sau ceva, ca asa de pe net sunt destule masini care-s kitch-uri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:58. |
- Copyright 2026 4Tuning