![]() |
intalnire in pitesti
intalnire in pitesti
|
Re: intalnire in pitesti
auziti?nu stiu de ce vb de mine fara sa ma cunoasteti
|
daca nu eram eu atunci seara poate isi luau amenzi baietii cu bmw-uri dar nu s-a dat nici o amenda va asigur pt ca ma cunoaste si pe mine lumea
|
Ai dreptate LIV , noi astia din pitesti nu stim sa ne organizam de loc si cand e sa facem ceva ne strica distravtia astia cu dacii care urla degeaba ...
|
edy! nu fii rau si nici meschin!... Nu toata lumea are banii necesari pentru o masina , sa spun... mai buna decat o dacia... Macar ar trebui sa apreciezi spiritul lor intreprinzator si curajul de a face ceea ce altii doar viseaza. Crezi ca, daca ar avea fondurile necesare, nu ar "trece la un alt nivel"?!
Din toata "treaba" asta, sunt, insa, pe deplin de acord cu faptul ca (unele din) masinile lor "urla degeaba"... Respect! |
da nu sunt rau deloc , chiar ii respect pe uni cu niste dacii frumos aranjate , nu dau nume , care nu se umfla in pena cum fac alti ... vb de cel care a venit cu o dacie visinie de urla de cadeai din ea ... in rest nu am nimik cu nimeni si chir vreu sa se stranga mai mult si sa participe mai multi daca se poate ....
|
poate si bmw e o masina mai slaba decat un bugatti...:rolleyes2
|
8) ...iar bugatti e mai slab decat un avion, nu?!... si avionul decat un OZN!
Ce!?! te-ai simtit oleaca "atacat"?!:twisted: |
evident...pentru ca visez si eu sa am un ursuletz al meu... :)
|
hai sa lasam certurile,caci totiam avut la inceput dacii si pe ele am invatat meserie,ar trebui sa ne vedem de treaba noastra si sa ne intalnim sa discutam lucruri serioase
|
proprietarii de dacii,daca sunteti interesati am o ''axa'' de curse am avut-o pe dacia mea cu ani in urma si o tin degeaba in casa, cine vrea sa ia leg cu mine
|
isi merita banii se tureaza motorul cu ea de belea,eu am avut si stiu mai bine
|
faceam supernove si solente de le venea rau in primii 50 de metri aveam o lungime de masina nu bag in ele am destui martori
|
Quote:
|
era de simca
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning