![]() |
ionizare
care dintre voi via-ti ionizat geamurile la masina?si cam cat costa asta?la tico as vrea sa le fac?cu folia totusi la cat ajungi?
|
Re: ionizare
frate, mai bine iti pui folie...din 2 motive...1. arata mai bine si 2. iesi mai ieftin.
|
auzi da trebuie sa omologhez folia la RAR?
|
daca iti pui folie la firma mai serioasa iti dau ei autorizatie
|
1 Attachment(s)
Io am ionizate pe Cielo si m-au costat 300RON la Pitesti (fata/spate)
In Buc costa 350RON doar spatele,ambele cu omologare RAR Am optat pt varianta asta,deoarece cu folie omologata ma ducea pe la 500RON (fata/spate) ;) |
in constanta stie cineva pe unde se ionizeaza ?? si cam la ce bani ??
|
altii spun ca e scumpa ionizarea.......da poate depinde si de firma care o face.mi-e mi se pare mai buna ca folia.parerea mea fiecare cu parerile lui
|
poti sa le ionizezi ce culoare vrei u?parca asa stiu eu ca se poate sau nu?
|
Baieti, in Constanta stiu 2 locuri (trei chiar) unde se poate monta folie omologata cu 500 RON toata masina, 400 RON doar spatele, marca Llumar, manopera de nota 10.
Eu nu mi-as ioniza niciodata geamurile, pentru simplul motiv ca daca vreau sa le fac la loc, vor arata ca naiba...in schimb folia o rezolv in 10 minute, fara urmari ;) |
adevarat quick :) si eu sunt pro folie :)
|
In Tecuci, gasesti la fiecare magazin auto, folie omologata cu certificat RAR pentru toate geamurile la pretul de 160ron. O cumperi si ti-o montezi acasa !
Pentru a face rost de ea: Tecuci, str Stefan cel Mare, magazin GEGI ! ( jud. Galati ) |
prietene nu s-a mai postat din 26-10-07....fii sigur ca au gasit folie...
|
Am observat.
Am postat in ideea, ca ar mai fi cineva interesat. |
eu am cumparat masina mea deja cu geamurile ionizate! dar nu sfatuiesc pe nimeni sa-si ionizee geamurile, numai daca chiar neaparat vrea sa fie oglinda! dar se zgarie usor pe dinauntru si nui poti face nimic! si odata ionizat, aia no mai schimbi, no sa mai fie geam original in veci! dar folia, mai ales Llumar...nota 10! recomand la toata lumea! si protectie solara, si aspect, si omologat deja la firma unde o pui daca este autorizata, si se poate da usor jos!!!:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning