![]() |
nu
am vazut cateva masini de Bacau, dar eram stresat ca nu reuseau sa se miste mai repede A si B si C si D si eu nu mai aveam timp de stat asa ca nu am investigat foarte tare problema. Data viitoare nu se va mai repeta. |
SV_05_ybg eu am vorbit cu tine ... cautam un sticker cu 4tuning ... si te-am intrebat daca-l mai vrei pe al tau :oops: am venit cu LaMistho. :roll:
|
aha
si de ce nu ai spus cine esti. si eu in general incerc sa cunosc oamenii dupa nick intai si dupa aia dupa nume, ca sa pot sa ii recunosc si pe forum dupa aia. De ce nu ai spus asa. Cand ne vedem. Desi doua saptamani sunt fara masina. ************************************ e bine asa?-aleks |
scuze. Eram preocupat atunci ca nu stiam cine va fi in grupa cu mine si nu aveam nici sticker cu 4tuning. :cry:
Sa speram ca la urmatoarele playuri de peste 2 saptamani o vii cu masina. Si sa castigi categoria ta. :wink: |
castiga.. daca nu castiga din prima, cer personal sa se repete cursa si il imping! :D
|
cand peste 2 saptamani
spuneti si la mine ca eu de abia pe 28-30 scot masina de vopsit. anuntati-ma si pe mine sa trag tare. |
Re:
Quote:
|
sper ca totul sa fie OK si sa am gata masina atunci. Ca dupa ce o vopsesc am si o buba la cutia de viteze ce trebuie rezolvata.
|
Pai spor la treaba atunci si sa te avem pe pista atunci :peace:
|
poate la o libera. Ca din cate am inteles tu esti F iar eu E
|
Inseamna ca pe 29 vor fi iar legale la Is?MMM... :shock:
|
Re:
Quote:
|
Asa se aude. Cica organizeaza cei de la Luc Design. Se vorbea de asta inca de sambata trecuta. Mai exact eu am aflat de la baiatul cu Peugeot 206 galben negru de la voi.
|
Re:
Quote:
|
E negru si portocaliu :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning