![]() |
pe unde ajung mai bine?
hai sariti cu "oferte" cei care faceti des bucurestiul...cum ajung mai rpd/bine in piata muncii? (traseul) :)
|
Re: pe unde ajung mai bine?
pt ce ai mai facut un thread?
puteai sa intrebi asta la "Diverse discutii" |
cel mai simplu sa ajungi in piatza muncii e asha:.... vii din ploieshti pe DN 1.... ajungi la Piatza Presei Libere... de acolo pe Kiseleff pana la P-tza Victoriei... apoi la Piatza Romana, Magheru, P-tza Universitatzii... la Universitate faci stanga pe Carol (sau cum ii zice), inainte pe Pache Protopopescu (pe la ProTV ;) ), pana la Piatza Iancului, acolo faci dreapta pe Mihai Bravu shi urmatoarea intersectzie mare cu un pasaj e Piatza Muncii.....
nu e drumul cel mai putzin aglomerat.... dar e cel mai ushor de urmarit..... Bafta! |
Eu ti-as recomanda cum vi dinspre Ploiesti, sa faci stanga dupa aeroportul baneasa la intersectia cu antena 1, pe urma o sa urci pe un pod, se bifurca "treaba" si faci stanga pe langa un Agip si tot inainte pe Barbu Vacarescu pana ajungi in Stefan cel Mare(la care inca se mai lucreaza...deci s-ar putea sa prinzi aglomeratie) dupa care faci stanga si mergi pana la Muncii...As mai stii niste scurtaturi dar e prea greu de explicat
|
Dupa ora 21 30... poti sa vii pe unde vrei tu:)
|
daca dai 8 sute de duc eu pana acolo
|
Quote:
|
domne ce bijnitari mai sunt romanii...dintr-o mica chestie din asta sa scoata bani...of of..unde e spiritul de echipa? :))
|
time is money... :D
|
penibil topicu!!:rolleyes2 :rolleyes2
|
te sustin!!!!
|
hai sa-i facem super ''reiting'' la topic;)
|
dai 150 ron si te duc eu la clasa 1 cu grad sporit de viteza. :)
|
si de la otopeni .... cand prinzi bara la bara ce faci?:D grad sporit de demaraj? :D:P pe 2 m:D
|
ce otopeni? pipera !
daca chiar prind aglomerat..cer grad sport de consum ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning