![]() |
pisi mic (r5 gtt)
6 Attachment(s)
mda..deci m-am hotarat sa imi fac shi eu threadu' meu aici, sa nu mai poluez celelalte threaduri.. ;)) plus ca simtzeam nevoia sa o prezint shi eu, nu? :P
|
Re: pisi mic (r5 gtt)
ai si motiv sa pui masina, prea bine arata si jantele alea :-o !
|
sar'na! :D acuma, partea proasta e ca am comis-o cu motoru'.. :| se cam incinge repede plus ca detoneaza tot timpu' cand accelerez.. :-? ce-o fi? nu ca nu ash banui da'.. eh, poate scap doar cu garnitura..
|
wtf,parca ultima oara cand am vb mergea totul mirific,chiar si in 0.8 !?
|
parca cu masina asta ai facut senzatie acum 1 an parca pe otopeni la legale !?
|
acu un an era la un mosh in deva :lol:
|
mergea bine ema, da' nush ce dreaq s-a intamplat.. :-?? saracie.. una peste alta pufaie shi galeria aia de evac! errr!
|
masina arata bine;)cat imi doresc si eu un GTT:Dcati cai are asta?
|
116 teoretic..practic, poa' sa fie mai multzi sau mai putzini..depinde ce s-a mai modificat pe la motor.. :))
|
ma tot bate un gand..am vazut ca e "trend"-u' cu skimbat motoru'..cu ala de volvo, de 1.7..cam cat e un motor de 1.7 shi cam care snt adaptarile necesare montarii pe R5? avetzi idee? se potriveshte direct sau..e de "inginerit" p'acolo?
|
totul merge ca uns...glumeam evident ! :lol:
|
pfff! shi ma bucurai prima secunda cand citi.. deci e de munca ca sa-l adaptezi, nu se potriveshte pur shi simplu..cam asta e ideea?
|
pe parcurs apar proleme asta e aiurea dar daca vrei se rezolva si cu motorul :)
|
nu mi se arata de adaptari..dk mergea asha, pur shi simplu sa-l montez..era o treaba buna..asha..cu adaptari..da-l dreaq! raman la asta, asha cum o fi. are cineva conducte d'alea de ulei, adica cele care merg de la filtru de ulei in radiator? snt doua..una din ele la mine cma pierde ulei..
|
se vede ca pierde ulei....
pana la urma ce bara si ce grila ai in fatza ca sunt diferite in pozele tale :P |
All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2025 4Tuning