![]() |
EMISIUNE CU NSL-isti
In urma reportajului din Targoviste de la postul Minisat TV , unde s-au spus multe despre noi, am stabilit impreuna sa facem nu una, ci DOUA emisiuni cu masini modificate! asa ca daca doriti o prezentare a masinii va astept cu o confirmare, poze, detalii , tot - emisiunile vor fi ceva de genul Tuning Show ( b1tv ) dar se vor face IN TARGOVISTE
PS: TARGOVISTE - BUCURESTI 70 KM :D |
Re: EMISIUNE CU NSL-isti
nimeni, nimic??? avem atatea masini frumoase in NSL Targoviste si Bucuresti , cine vine??? hai k trb sa facem lista :D
|
-Cand se vrea prima filmare?
|
ar fi ok pana vineri ( 19 oct ) asa ca ... ii astept pe cei care se ofera! filmarile putem sa le facem aproape oricand, numai sa anuntati dinainte !
|
pai...cand zice florica sa mergem...ne strangem si mergem :D
|
pentru saptamana asta avem 2 masini
1. Mazda 3 LMX 2. SEAT LEON FR |
Si pe ce post o sa fie difuzata ? b1 tv ???sau cva local din targoviste ?
|
Quote:
|
cand o se stranga toti o sa iasa ceva super mistow;)ce nu s`a vaz niciodata la b1tv;)):P;)va Asteptam;)
|
a...scz...nu am vaz...am crezut ca a fost una pe Minisat tv...si o sa mai fie una pe alt post...scz...si putetzi sa inregistratzi si voi emisiunea si sa o punetzi aici...ca yo nu prind asa cva...banuiesc ca e doar la targoviste...nu ? ms
|
da, doar in dambovita! dar cu prima emisiune difuzata , o sa o pun aici cum am mai pus si restul ! ;)
|
ultimele vesti:
Allexa, moderatoarea emisiunii vrea intai sa filmeze cat mai multe masini si apoi sa le puna saptamanal! pt ca nu isi poate permite sa filmeze azi 2 masini sa le puna si sapt viitoare sa nu aiba! deci va rog .. cine se ofera!! astept detalii si poze cu masini HAI NO SPEED LIMIT |
La treaba baetii sa vd NSL.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2025 4Tuning