![]() |
cum se acordeaza basul ??????
salut
eu am un cerwin-vega 12" Subwoofer (Preliminary specifications subject to change.) • Frequency Response: 20 Hz - 500 KHz • Power Handling: 300 Watts (RMS) • Nominal Impedance: Dual 2/4 ohms • Sensitivity: 91 dB • Voice Coil Diameter: 2 " (50mm) DIMENSIONS Mounting Diameter: 11-1/16" (281mm) Mounting Depth: 6-1/2" (165mm) Speaker Displacement: 0.094 ft3 /2.7 liters Cine poate sa imi spuna ce cutie ii trebuie ??? v-asi ruga sa imi spuneti eventual cum se calculeaza sau dimensiuni la care trebuie facut si acordat multumesc !!!! |
Re: cum se acordeaza basul ??????
Ai primit vreun raspuns?
|
nu....am si renuntat...
m-a ajutat unul dintre forumisti si l-am facut ... nici acum nu stiu cum se acordeaza... |
man cum adica nu se acordeaza??
poate cutia care ai facut-o u e buna da nu il impingi cu destula putere si daia se aude naspa ce statie folosesti?? |
El se referea la constructia si acordarea incintei,
|
corect !
incinta este facuta acum dupa calcule pe care nu le-am facut eu, se aude foarte bine , nimic de comentat, dar a-si fi vrut sa aflu si cum sunt facute calculele ca sa stiu pe viitor deoarece nu intentionez sa ma inmormantez cu wooferul asta.... |
Proiectarea si acordarea incintelor se fac dupa parametrii difuzorului .Exista programe speciale( winisd- gratis ,bass box -cu bani) in care bagi acesti parametrii ,selectezi tipul de incinta pe care vrei sa o construiesti,softurile simuleaza si iti dau dimensiunile optime.
Mai multe gasiti pe forumurile de specialitate, google is your friend ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning