![]() |
Ford Ka 1.3 '01 - bleu azur
Salut tuturor ! am hotarat sa va prezint buburuza mea, un Ford ka din 2001
modificari : -jante Wolfrace Black Yamato 15" -flanse aluminiu 2x30mm spate -anvelope Marangoni Zeta Linea 195.45.R15 -arcuri DTS 30/35 -amortizoare Monroe -pedale JOM -ceasuri plasma -ceasuri suplimenatre Pilot (temp apa, voltmetru,turometru) -discuri frana Zimmerman-perforate/ventilate -placute frana Ferodo -stopuri clare FK (ulterior black) -semnalizari laterale ESP Design -Strutbrace FK Profi Line reglabil -filtru aer sport Monza -vopsea bleu azur -finala sport full inox -sigurante capota Sandtler -oglinzi+adaptoare FK DTM style |
Re: My Ka
3 Attachment(s)
cateva poze...
|
salut misto masinuta zimi si mie te rog mult de unde ai legat turometru
ca ma chinui de 2 saptamani |
firul pt semnal de la turometru il legi la portul nr 4 de la ECU este un fir culoarea negru+alb;dar ai grija sa ai un turometru care sa aiba reglaj pt 2 cilndri majoritatea au pt 3,4 sau 6 ;altfel o sa-ti indice turatia dublu
|
ok tu cu cati pini ai calculatoru?
|
nu stiui exact cati pini sunt;este un topic despre turometru deschis pe clubford, sectiunea ka; la 160 usd gasesti si un computer de bord pt ka , care se ataseaza la mufa OBD II si afiseaza o seria de date despre motor cum ar fi :turatia, viteaza, tensiunea la borne etc.
|
Quote:
AM si eu o intrebare - pot pune 185/55/14??? |
merci; poti sa pui 185/55 fara probleme ;masina sta super bine sosea;poti sa mergi cu jenti pana la 17"pe ka ;dar 14"-15" este recomandat;daca te intereseaza jentile mele sunt de vanzare ;
|
Quote:
Vreau sa stiu cit costa jantele pe care le-am vazut.Cu sau fara anvelope. |
jante Alessio 14"+piukite cromate - 800 RON (fara anvelope)
|
3 Attachment(s)
Mobile Media Staion -Alpine IVa-D105R
|
foarte tare masinutza. spune-mi si mie te rog de unde si cat au costat stopurile clare. bara de rigidizare. si cum ai demontat bordul ca sa il vopsesti. merci
|
stopurile clare au fost cca 120 E , bara rigidizare cca 70 E iar masca accea de la bord este tinuta in niste cleme care ies foarte usor si 4 suruburi (2 deasupra ceasurilor , 1 in spatele panoului climatizare si 1 in lacasul casetofonului)
|
3 Attachment(s)
new pic.........................................
|
sall ce mai faci omule misto noua achizitie cat tea costat dar sincer?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning