![]() |
Corrado de vanzare!
2 Attachment(s)
-motor 1,8 turbo (G60), 160 CP
-an fabricatie 1992 -toba Remus -disc de frana pe fata si spate -scaune Recaro incalzite si oglinzi electrice -pret 3 800 euro |
Hmmm...da. Pe mine m-ar cam interesa mashina!! Oricum intentzionez sa-mi cumpar una!!
Daca potzi slasi numarul tau de telefon... sau sa-mi dai un beep pe numarul asta 0744/137857 |
Ti-am trimis pm :wink:
|
Re: Corrado de vanzare!
Quote:
:lol: |
hm.. vad ca e inmatriculata in PH da sincer n`am vazuto prin Ploiesti.. poate o fi din alta din alt oras din PH...... si ce fel de problema are :)
|
X-Ray-Eyes carcotasule! :lol:
E din Sf Gheorghe si e a unui pilot :lol: Nu e masina de antrenament, deci e in stare buna. 8) |
ia uite dom'le masina lui ariciu(fosta)ajunse vedeta pe net!!!!ca sa ii fac reclama va spun ca fostul poprietar a ingrijt-o foarte mult...dar dragostea pentru alfa l-a facut sa o dea pentru a isi lua o alfa,mult visata!!!
|
Mai e de vanzare ? Daca da ... o dau pe a mea si o iau eu .
|
banui ca mai ie...
www.*********** |
.
masina are un singur disc de frana pe fata si pe spate?
:D daca este interesat propietaru de un schimb cu ursul meu dicutam despre diferenta. p.s. g60 e compresor :P |
Problem acu compresorul e des intalnita la G60, crapa nu au rezistent. Cat despre costurile de reparatie - 200 de euro ar putea costa unul second-hand,care va crapa la fel de repede( fiind deja uzat). Unul nou ajunge la 6,7 sute. Oricum, din cate stiu eu
|
mai este de actualitate acest anunt?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning