![]() |
FEMEIA SI MASINA
1 Attachment(s)
SA MAI DAI O MASINA PE MANA UNEI FEMEI....
PEACE :peace: |
CRIMAAAAA!!!!
Cum poti sa faci asa ceva la o masina asa superba!!! :cry: :cry: :cry: |
C E R E T A R D A T A
cum o fi reusit? |
tipa ca tipa(e proasta :) ) dar cum arata land roverul si cum arata BMW-ul :))
|
pacat de bmwu ala :(
|
care o fi fost cauza accidentului? verificarea rujului, reimprospatarea machiajului, vopsitul unghiilor, vorbitul la mobil, dezorientarea totala sau defectarea neuronului? hmmm, neclar. raspunsul se joaca dar bate spre ultima varianta... :lol:
pai da asa marea majoritate a femeilor n-ar trebui sa aiba carnet vreodata, ca si o mica parte dintre barbati (melcii soselelor). Oricum,nu uitati sfatul asta niciodata: http://www.resursadefun.ro/imagini/imprumuti-masina.jpg |
muah misoginilor poate avea 200 la ora si o fi pierdut controlul... sau voi nu ati scapat niciodata masina din mana? :lol:
|
a afirma ca femeile nu stiu in general sa conduca nu inseamna sa fii misogin. e o realitate :D . pana si ele recunosc daca sunt sincere.
cunosc mai multe cazuri de femei care nu si-au luat carnet pt. ca stiu ca le depaseste activitatea de a sofa. O decizie laudabila :) |
Sunt si suficienti barbati imbecili (soferi si nu numai :) )... si suficiente soferite talentate .... dar la barbati sunt umbriti de ce conduc mai bine (adik noi :roll: :dance: ) si femeile talentate sunt umbrite de cele ce cred ca masina e un accesoriu ca o poseta. (ups am lovit poseta :chick: )
Sa nu uitam de totzi soferii care stau cu barbia pe volan si care nu au nici o treaba cu oglinzile. |
Pt cea cu bmw-ul se vede ca e doar o poseta mai maricica .. si mai scumpa .... da las ca are sotul bani :no:
|
penal ar fi ca blonda sa fi luat masina sotului la o plimbare fara ca el sa stie :lol: :lol:
|
daaaaaaaaaaaa gresala celor carora le-au dat masinile eu le-a da doar bilet de autobuz :twisted:
|
maj femeilor fac accidente cand au tocuri.....oare de ce barbatii nu poarta si ei tocuri? :lol:
|
Moxxule ia zile tu de faza de asta seara de la shaorma :lol: :lol: :lol: :lol: femei la volan (achtung) :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning