Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   un club pentru cei din bacau??? (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/5418-club-bacau.html)

adrryan 18-05-05 11:42

un club pentru cei din bacau???

:idea: un club pt cei din bacau carora le place viteza? :!: ar fi o idee buna. Sau.... este deva vre' unu si nu stiu eu? :evil:

SV-05-YBG 18-05-05 15:03

Din cate stiu eu nu este nici unul
in schimb sunt filiale MR la Iasi si Suceava.

Daca va intereseaza sa discutam si sa va faceti si voi la Bacau

aleks 20-05-05 09:34

ieri am primit o propunere de la micutzul (cine stie ceva de curse cu siguranta il stie, este cel care a creat practic, a sustinut si promovat fenomenul curselor de strada legale in romania, in anii in care pana si sa ai masina tunata era considerat ceva suspect si periculos de catre autoritati, el fiind dealtfel si presedintele m.r. ) si de la alti cativa membri midnight racers, care si-au anuntat suportul pentru bacauani si pentru filiala de aici, oferindu-se sa-i ajute si sa-i sprijine pe cei care vor sa se alature lor si sa devina membri fondatori ai filialei de aici.
daca prezinta interes pentru voi ideea de mai sus ii puteti intreba mai multe direct pe ei, pe sectiunea m.r.-ului de pe 4tuning https://www.4tuning.ro/forum/viewforum.php?f=60

eu zic ca si bacaul merita sa aiba o filiala a unui club puternic, indiferent cum se numeste acesta, si daca aveti alte propuneri suntem deschisi la dialog.

SV-05-YBG 20-05-05 10:07

Sa inteleg ca de astazi avem colegi de Club si la Bacau?

Ar fi super.

Plus ca vom putea organiza intalniri la Motca. Asa vom fi la mijlocul triunghiului Bacau-Suceava-Iasi (glumeam)

SV-05-YBG 20-05-05 10:13

Ai tot suportul MR Suceava. Orice ai nevoie si noi putem ajuta nu ezita sa ne anunti.

Singura conditie pentru asta este sa faceti treaba si sa fim mandri de voi.

RESPEKT de la Suceava si FELICITARI

aleks 20-05-05 10:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SV-05-YBG\"
Ai tot suportul MR Suceava. Orice ai nevoie si noi putem ajuta nu ezita sa ne anunti.

Singura conditie pentru asta este sa faceti treaba si sa fim mandri de voi.

RESPEKT de la Suceava si FELICITARI

10 x Stefan pentru suport :wink:

SV-05-YBG 20-05-05 10:16

Stefan.

Cred ca mai usor este asa decat YBG.

AlecsRo 20-05-05 10:50

Intentie laudabila.. totusi sunt convins ca nu se vor gasi prea multi pasionati care sa se dea la legale.. si fara o astfel de participare, clubul=0
Oricum merita incercat si poate cu timpul se va schimba mentalitatea si in Bacau si isi vor da seama oamenii ca masina nu e doar sa faci ture de centru.
Daca vreti sa deschideti filiala Afterdark, dati-mi un pm si vorbim. Oricum multa bafta si sunt alaturi de voi!

SV-05-YBG 20-05-05 10:55

La fel s-a spus si despre Suceava. Dar incetul cu incetul se poate face ceva. Normal ca la inceput va fi foarte greu dar nimic nu este usor.

Am incredere ca baietii se vor descurca si vor face treaba buna.

PS
Daca tu consideri ca nu se poate face mai nimic... cum se face ca in momentul in care misca ceva faceti si voi inscrieri?

(E un pic Off-Topic si nu vreau sa starnesc un conflict. Este doar o intrebare)

aleks 20-05-05 11:07

eu spun ca cel mai important e ca bacaul are potential mare, sunt multe masini care pot face fata cu usurinta altor orase, si daca sunt cluburi interesate de noi asta e un lucru imbucurator, indiferent cum se numesc ele

SV-05-YBG 20-05-05 11:10

foarte corect ceea ce ai spus.

LaMishto 20-05-05 12:27

eu ma abtin deoarece stiu ce a patit Alex la Constanta..

AlecsRo 22-05-05 16:22

n-am zis ca nu are potential si am zis ca putem face filiala ADR la Bacau, tocmai pt ca sunt si eu din Bacau si vreau sa ajut cat pot sa miste si acolo ceva pt. ca e liniste tare in orasu asta din pacate..

codrin44 22-05-05 22:04

ca si mine sunt destui care nu stiu ce avantaje si dezavantaje sunt inscreirea intr-un club,asha ca asta ar trebui spus intai.
cat din partea mea,tin cu cei care au cele mai multe si mai bune fete

darcu 22-05-05 22:11

cei drept asta nu s-a spus ... oricum sa vedem ce a mai vb. aleks cu cei de la M.R.

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning