![]() |
Seat Leon
Va salut ! Am cumparat recent un Seat Leon 1.9 TDI 90 CP an 2002 ,4 geamuri electrice,oglinzi electrice incalzite rabatabile din buton, incalzire scaune,senzor ploaie,oglinda interior cu senzor antiorbire,radio cd original cu 8 difuzoare,carlig remorcare,jante 17,computer bord,proiectoare,handsfree car kit,climatronic,inchidere centralizata,155000 km.Eu am mai facut schimbul de ulei,am pus filtru aer si filtru ulei noi,kit distribuite+pompa de apa schimbate.Masina a costat cu toate taxele 9250E, la care am mai adaugat inca 550E pentru piese,in total 9800E. Imi pare rau ca nu am niste poze sa pun,dar masina arata f bine interior si exterior.Vroiam sa va intreb care e parerea vostra,merita banii sau am dat prea mult ?
|
Re: Seat Leon
eu zic ca e acceptabil, am luat si eu de curand una la fel ca a ta, diferit anul 2001, 110 cp, fara jante, 120.000km si am dat 8600 si sa vedem ce mai bag si eu in ea.
|
salut...pretul este acceptabil...bine ca ai mai bagat bani totusi in piese...asa e cel mai bine pt siguranta ta si pt viata masinii
eu am un leon din 2002...dar imi pare rau ca nu am asa multe dotari...oricum s-o stapanesti sanatos poate bagi si niste poze zilele astea.... |
Felicitari pentru masina, chiar are dotari masina ta...pretul eu zic ca e OK...te asteptam cu ceva poze sa vedem masina...
|
4 Attachment(s)
Multumesc ! Scuze ptr reply-ul intarziat.Am reusit sa ii fac si cateva poze...
|
Foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos...
|
Multumesc mult !
|
arata bine.... dar ce ai facut la climatronic :)
|
Eu nu i-am facut nimic...asa am luat-o.Cel de la care am luat-o a lovit display-ul cu ceva...:(
|
am si eu un leon si este identic cu al tau, culoare, dotari numai ca al meu are 110cp:twisted:
imi plac jantele tale si daca te bate vreun gand sa le vinzi astept sa-mi dai de veste:lol: ale mele sunt stock si tre neaparat sa le schimb ca strica aspectul masinii:lol: |
Quote:
|
Foarte frumos, sa il stapanesti sanatos !:)
|
Salut.am Si Eu 1 Tot Albastru Ca Al Tau 2002 De 110 Cai,pe Mine M-a Dus Cu Toate Cheltuielile(distributie,ulei,filtre,inmatriculare )10000 Si Cateva Sute.e Bine.sper Ca A Avut Si Ea Carte Service Originala Sa-ti Faci O Ideea Despre Km Aia Dc Sunt Reali.vroiam Sa Te Intreb Cum Se Comporta Cu Jantele Alea Pe 17 Ca Mi-as Pune Si Eu Ca Le Am Pe Alea Originale De 15.are Vreo Problema,atinge In Caroserie La Greutate?
|
Este frumoasa, cati mai multi km fara pb!
|
bo9dan23bo9dan, nu e nici o problema cu jantele pe 17",am vazut si cu jante pe 18", doar ca o sa fie mult mai rigida masina si in timp daca nu te feresti te gropi si drumuri proaste(ceea ce e foarte greu la noi) o sa ii strici mult mai repede amortizoarele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning