![]() |
CLUBURI AUTO IN IASI
Urmarind statisticile 4tuning, am observat din nou ca miscarea auto in iasi este una din cele mai dezvoltate din tara:
Bucharest CJ Cluj CT Constanta IS Iasi DJ Dolj TM Timisoara AR Arad GL Galati VL Vilcea BV Brasov SV Suceava MS Mures |
tinand cont de aceasta, se ridica intrebarea de ce nu va organizati in cluburi auto, ca peste tot?
nume, sigla, identitate, acte eventual? asta ar face ca sa se stranga legatura intre voi si celelalte cluburi, psrticipari reciproce la eventuri, sprijin, etc... iohan stie ce greu e sa vii de unul singur sa participi la un event... altfel ar sta daca ar fi un sprijin al clubului. sunt multe cluburi care v-ar ajuta cu experienta ca sa va gasiti identitati proprii, in plus, gasiti ca de obicei si un sprijin la noi, 4tuning... |
vorbeam de cluburi, nu de membri
|
Re: CLUBURI AUTO IN IASI
[quote=\"Gratzian\"]Urmarind statisticile 4tuning, am observat din nou ca miscarea auto in iasi este una din cele mai dezvoltate din tara:.....Gratzian yo sunt pushtiu cu skoda octavia combi...mai vazut la iasi....as vrea sa facem shi in bacau sau neamt o Organizatie 4tuning si sa organizam play-uri pe airport...ce spui?????
|
Ce inseamna \"o organizatie 4tuning\"?
|
Un club care sa fie \"powered by 4 tuning\" zic eu! :)
|
Inteles. Merci mult.
|
nu exista genul asta de \"organizatii\" 4tuning
4tuning doar sprijina organizatoric si mediatic cluburile in localitati sunt comunitati 4tuning, nu organizatii |
merci mult. Mai auzisem de asta si nu stiam ce inseamna.
|
Dar de ce nu se pot inscrie cei din Suceava intr-un club care activeaza in Suceava?
Parerea mea |
ANUNTZ!!!!! Salut Baieti, caut tineri pasionatzi ca voi :D de masini & etc. pt a forma un club auto sportiv \"EVOLUTION CREW\" si in iasi ,mentionez ca exista in Bucuresti,Constanza,Pitesti. Vreau asta pt. ca eu sunt din Iasi(de 4 ani stau in Bucuresti) si deoarece suntem la inceput si vrem sa ne extindem in fortza,mai am eu catzvia oameni in Nicolina 1 (acolo am stat toata copilaria) si vreau sa mai gasesc baieti capabili. Cei interesatzi ma gasesc la YM: bboy_baiatu_04 sau la mail: [email protected]. \" Let's Play EVO!\" http//babyblue.lx.ro/forum/
|
In Iasi singurul Club Auto ACTIV e AutoMotorClub!!!Sunt printre cei mai buni!A existat si NSL odata(pt cateva saptamani) dar nu mai este!
Cat despre oferta ta?Ce pot sa zic...Suna tentant!Putem vorbi :D si maybe se va face ceva! |
da de bacau nu zice nimeni nika? uitativa acolo ceva frumos.
|
Da ce treaba are ma Bacaul cu Iasul? :roll:
|
pai a facut gratian topul ala. si cred ca si bacaul trebuia sa intre in acel top.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning