![]() |
Holden HSV Maloo R8
11 Attachment(s)
Holden HSV Maloo R8 Maloo R8 a fost prezentat de Holden Special Vehicles (cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta) la Sydney, in cadrul salonului auto australian. |
Re: Holden HSV Maloo R8
nu ma atrage sub nici o forma ...e chiar ciudata
|
Tocmai buna sa cari cartofi cu ea.:-)
|
din cate stiu eu masinile astea concureaza in cupe v8,din cate am vazut pe motors tv,alaturi de ford,din cate mai stiu,orice masina a lor e v8,probabil au unde sa fuga si au nevoie de ceva puternic,iar designul l-am mai vazut la masinile americane din anii 70-80.oricum,e un fel de papuc mai smeker... :)
|
N-as putea spune ca este frumoasa dar pe strada cred ca va atrage multe priviri.:-) Sigur intoarce lumea capul dupa ea. E interesanta.
|
e faina rau ..imi place genul asta :) nu e practic dar atrage multe priviri e ceva la care sa zici WOW :P
|
proiect de genu Camino:D frumos si foarte original:D
|
poate inlocuieste dacia pickup :))
|
In sfarsit au schimbat lookul, cel vechi era deja demodat rau...Si pt cei care nu au mai vazut o astfel de masina...e o senzatie tare naspa cand tu cu porsche sau in cazul meu cu Prelude :lol: stai la stop cu o "camioneta" din asta si te face rauuuuu de tot...si mai cara si cartofi!!! :lol:
Il astept pe strada...:evil: |
fata e misto
|
Poate are si dacia in proiect o masina de genu asta derivata din logan
|
va dati seama cata muzica incape in spate?ne putem face club oriunde.parca si vad masina asta la stop langa un manelist care asculta gutza la maxim,ridici capacul din spate si-l umilesti,eventual cu un rammstein :D
|
australienii au ceva cu pick-up-urile....ca prea le placccccc
|
eu zic ca e interesanta masina shy arata chiar bine :D
|
Belea ! Si poti sa cari si saci de ciment cu ea! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning