![]() |
Luxoasa sport vs Sportiva de lux
Sper k intzelegetzi la c ma refer...la o mashina de lux sportiva shi la o mashina sport de lux.Sigur k fiecare are mai mult din categoria ei,dar are shi din cealalta.
|
Depinde de gusturi....prefer sport si lux ;)
P.S. Sfat: Stiu ca esti nou pe aici..stiu ca esti entuziasmat si vrei sa citesti totul..sa afli totul..sa raspunzi pe la fiecare topic si sa creezi cateva noi..dar ia-o mai usor ca o sa se supere oamenii pe aici...Am facut si eu la fel la inceput da' m-am oprit la timp..iti doresc succes ;) |
mersi pt sfat,eshti de treaba.O sa tzin cont de ce ai spus :D
|
SPORT si apoi LUX, (daca nu exista lux nu ma deranjeaza)
PS: daca postezi ontopic poti sa postezi cat vrei nu se supara nimeni |
Am editat eu titlul, pentru a fi mai clar.
O mica observatie: in mesaje si sau macar in titluri (ca sunt doar cateva cuvinte), incearca sa scrii corect romaneste si nu ca in sms-uri/mirc. Ca nu e nici o graba cand scrii un post aici. (ma refer la shi, k , c, tz) |
Quote:
|
SPORT-SPORT-SPORT si daca mai ramane si de un pic de lux nu ma supar
|
imi plac masinile SPORT.. mai mult decat cele foarte luxoase , dar si masinile care imbina cu bun gust luxul cu sportivitatea :!: 8)
|
Luxoasa sportiva 8)
|
SPORT SPORT SI IARASI SPORT!
as renunta la lux fara sa clipesc, doar ca sa fie sport! |
depinde de multi factori: unde locuiesc, am familie/n-am, daca da, cati copii daca am copii, in ce stare sunt strazile, de ce buget dispun, mai am vre-o alta masina sau nu, pt ce e folosita masina
in situatia prezenta: lux si apoi sport: iarna 6 luni pe an, drumuri f proaste, masina unica deci folosinta multa pt nevoi de gen servici, vacanta, cumparaturi. |
sportiva de lux , ex .........
|
o luxoasa sportiva ( este si luxoasa si sportiva) :wink:
|
luxxxxxxoasa dar sa mearga ca o sportiva
|
spooooooooooort,si daca mai raamne loc de lux e ok.dar numa sa fie sport.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning