![]() |
Vand Laptop Sony Vaio
1 Attachment(s)
Vand laptop Sony model PCG-7D1M . Intel pentium M 740. 1,73ghz / 512 mb/ 80 gb/dvd layer dvd-rw/video: nvidia geforce 6400 cu turbocache 128 mb! dupa cum vedeti.. pretul este mic.. placa video fiind defecta ! in rest... impecabil fara zgarieturi !! pret 400 euro negociabil !
pt detalii : 0788.212.794 |
Re: Vand Laptop Sony Vaio
uuuuuuuuuuuuuuuupppppppp
|
chiar nimeni??????
|
iti dau 200 euro pe el...serios...
in cazul in care nu se poate face placa video atunci sa vand pt piese |
uuupp... ink nu s-a dat... astept sa ma contactezi leon_tdi dak te mai intereseaza propunerea mea...
|
ofer 200e!
|
da' ce ai patit cu placa video?
ai fost la vre-un service? e umblat in el? multzam' |
da a fost la un service unde mi s-a facut constatarea.... si anume k placa video e buba.. mai exact la HP la reprezentanta
|
Tot 200 ofer si eu, cum a mai spus cineva mai sus in cazul ca nu se poate face iar costurile ar fi mari, atunci piesele le voi vinde pe bucati
|
da-mi un privat cu datele tale sa mai vbim... k tu ai setarea sa nu poti primi mesaje private
|
Se poate repara plava video sau nu?Ce ti-au spus aia de la HP,cat ar costa daca ai reparao?
|
Quote:
o zi buna |
Quote:
nu ar trebui sa vb aiurea... se poate repara chiar dak e onboard.... doar k e mult de munca si pretzu ar fi prea mic....e ceva f simplu de facut da e mult de munca sa desfaci p acolo.... |
pai nu ai intrebat si u cam cat ar costa reparatia sau cat ar costa sa mearga din nou?
|
dak mi-au zis k ei nu fac asta k nu e rentabil k ar lua prea putini bani..... ce rost avea sa mai intreb...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning