![]() |
Tuning Noul Seat Leon 2
10 Attachment(s)
Salutare la toti imi prezint si eu Leonul meu nu e foarte iesit din comun dar eu zic ca merge ;) . In viitor vrea sa mai fac modificari la el prima data la motor cateva apoi la exterior. Acum are 185 CP TFSI 2.0L dar in curand am sa-i pun soft si apoi evacuare si admisie ...mai revin cu poze . Apoi dupa ce termin in mare cu motorul vreau sa lucrez un pic la exterior alt kit alta culoare un airbrush si ce mai imi vine in mine pana atunci . Atept pareri bune rele si sugestii .
|
Re: Tuning Noul Seat Leon 2
:D iti pot recomanda pe cneva f f f bun pt soft.a castigat si circuitul de la seres cu un seat leon tfsi doar cu soft si celelalte masini aveau si susp si evacuare:D
|
Avea poate soft stage 3 eu parca nu as vrea sa fortez prea rau motorul stii cumva cati cai avea inainte si cati cai a scos dupa ?
ce model de Leon avea...? |
dap dar am brut sa zic ca etse cel mai bun in tfsi
u ai 185 cp dar e vb doar de soft dupa soft o sa ai in jur de 250cp si 350Nm |
si turbina va merge la 1bar deci nu va fi nici o consecinta negativa si se simte f grav o sa traga dupa e diferenta mare dupa soft
|
hmmm o sa tin cont de sugestia ta mai tre sa ma documentez un pic .... si cu clubul . mai vb noi tot aici
|
oke u sti mai bine dar credema cel care til recomand e testat cel mai bun the best
|
stii cum ii spune si de unde e cel care face softurile ? Le face el sau le trimite undeva si apoi le primeste inpoi si le instaleaza ?
|
le face chiar el e din buc intra si u pe www.rbn-tuning.ro
|
nuti da nimik jos til face prin obd e mai bun ca cei de afar unde le trimit uni credema
|
Salut.... superba masinutza. Tocmai mi-am luat si eu un Leon FR 2.0 TDI si vreau sa-mi mult statia subu' si boxele pe masinutza noua. Spune-mi cum ai preluat semnalul audio de la cd? Ai pastrat mp3-ul original ai ei? si daca da de unde ai luat semnalul audio pentru statie pentru ca nu prea m-as lega la boxele din usile din spate? are iesire de statie patefonul cu care vine standard? Mersi mult.... inca o data felicitari pentru masinutza arata demential !
|
Salut multumesc de parere ! Linia audio mi-am montat-o intr-un service autorizat si semnalul nu poate fi luat numai de pe usile din spate ca MP3 stoc nu are iesire de statie si atunci singura varianta e aceasta . Plus de asta mie mi-a mai trebuit filtre pentru difuzoarele din placa .
|
salut ... prima poza e facuta la Auto tuning show Satu Mare?
superb leonul |
Mihai asteptam modificarile de care spuneai....ink imi place leonu tau...si al meu va fi ceva de genu....si cum iti ziceam imi place finala...da bn rau pe mijloc.....Pant3rutza
|
Eleganta masina felicitari .
|
All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2025 4Tuning