![]() |
Cursa Bacau 2007 - Prima Editie
in urma unei discutii in seara asta cu ZZ am hotarat organizarea unei curse in Bacau.
aviz celor interesati sa ajute sau sa sprijine acest lucru propun o intalinire joi la ora 8 - 8.30 in parcarea de la Moldova. rugamintea noastra este sa vina cat mai multi si ca toata lumea sa fie cat mai mullt interesata si sa dea o mana de ajutor. Multumesc |
Re: Cursa Bacau 2007 - Prima Editie
hmmm...banuiam eu ca se pregateste ceva...;)
brava Silviu... |
sunt acolo, deja.
|
Pot sa vin cu un par?:bat:
|
Quote:
|
Nu stiu..eu vin pt aparare..S-ar puteam sa nu ma placa baietii ca mi-au luat parintii masina..Si nu stiu daca o sa pot sa vin la cursa, adik mai trebuie sa bag vreo 30 000 de euro in masina si apoi cred ca vin..Ii cer maine lui mama vreo 25 000..Dupa ce investesc 25 000 vin..
|
esti mondial!:lol: :lol: :lol:
|
SI CAM UNDE S-AR SITUA ACEASTA PISTA DE ACCELERARI.?? :rolleyes2 ..CA BANUESC CA ASTA VA FI...
|
locatiile sunt 2 dar sa vedem ce ni se va accepta
dar in concluzie cine vine maine si se va oferi sa ajute va fi direct responsabil de reusita sau esecul misiunii pe care a avut-o de indeplinit. |
Bravo silviu,experienta in domeniu isi spune cuvantul,voi fi acolo.
|
deci daca deja va spargetzi in oule voastre de aur ...ia sa vedetzi voi cursa la calarasi si tv
|
Sunt PREZENT! :D
|
nu cred ca o sa ajung in seara asta dar o sa aveti tot sprijinul meu..!!!!
deci puneti-ma si pe mine pe lista voastra si hai sa aratam ca si moldovenii pot face ceva...!!!! |
Quote:
bafta mare si sa ne tineti la curent :-) |
deci cum si cand incepem treaba.......?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning