Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SAB T&S 2005 (https://forum.4tuning.ro/90-sab-and-2005.html)
-   -   Salonul Auto Bucuresti TUNING & sport 2005 (https://forum.4tuning.ro/90-sab-and-2005/5394-salonul-auto-bucuresti-tuning-and-sport-2005-a.html)

Mr.Symbol 17-05-05 04:40

Salonul Auto Bucuresti TUNING & sport 2005

1 Attachment(s)
Are cineva idee de acest salon auto? Eu am cautat mai multe detalii pe net si nu am gasit...doar pe un site...
\"TUNING SHOW organizat de Expoline la Romaero Baneasa. 03 Iunie 2005 - 05 Iunie 2005\"

Gabi 17-05-05 04:43

Salonul Auto Bucuresti, prescurtat, SAB :wink:

EMaiL 17-05-05 08:55

salonul international auto bucuresti.... SIAB nu mai este SAB de mult :wink:

.... si ziceti ca e in iunie?

ZerO_CooL 17-05-05 10:33

SIAB este in octombrie. Asta e altceva, Salonul Auto Bucuresti (tuning&sport 2005).

polifem 17-05-05 10:58

SIAB ... este organizat de nishte francezi ... pana anul ASTA ... din anii urmatori ... se va reveni la SAB ...

cat despre acel salon auto ...

cum a zis shi gabi ... www.expoline.ro

SAB tuning & sport 2005!

Mr.Symbol 17-05-05 12:10

Bun,am vazut si eu ce scrie acolo...dar a mai fost si in anii trecuti...este misto...?Este un salon auto mai mic?
Ma gandeam sa ajung si eu in Buc. sa vad....aveti mai multe detalii....

polifem 17-05-05 17:17

nu a mai fost tinut pana acuma, este prima editie!!! ... eu zic ca merita sa vii ... :D:D:D:D ... urmareshte site-ul lor pentru detalii!

Mr.Symbol 17-05-05 19:02

Treaba e ca pe site la ei nu dau nici un fel de informatie...doar data...locul...si cam atat...alte chestii cum ar fi:\"program\", \"evenimente\", \"galerie foto\", \"contact\" nu merg :(
Poate sunt si alte persoane aici pe forum si au mai multe detalii si ne zic si noua...
Oricum se tine intre 3-5 Iunie si eu pot sa ajung in Buc. doar pe 5...poate cei care o sa mearga pe 3-4...ne zic si nou cum este si daca se merita...

polifem 17-05-05 19:15

:D ... site-ul este momentan in lucru ... din cauza asta nu se pot accesa acele butoane ... :D:D:D

cat despre informatii ... :) ... rabdare :D ... shi vei fi informat!!!

eu zic de acum ... ca o sa MERITE efortul de a vizita acest EVENT!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

orlando 17-05-05 20:11

sincer cred ca o sa fie ceva de genu adVANTAGE...si o sa fie standuri de tuneri si faze dianstea...in orice caz cred ca in Romania a explodat tuningu si asta e inspre binele celor care sunt pasionatzi...event dupa event bv bv si iar bv!

polifem 18-05-05 00:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
sincer cred ca o sa fie ceva de genu adVANTAGE...

sau poate nu va fi asha ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gratzian 18-05-05 02:29

Salonul Auto Bucuresti (tuning&sport 2005).

nu va faceti griji
4tuning este principalul partenerul media oficial pe internet al salonului
deja avem multe detalii, stim cateva surprize, dar asteptam sa strangem un calup intreg sa facem o prezentare ampla
poimaine cel tarziu, vom pune un articol pe site, si prezentare in forum
deci, stati linistiti, aflati toate detaliile, ca de obicei, pe 4tuning :wink:

sil4tuning 18-05-05 08:31

10x Gratziane

polifem 18-05-05 11:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
Salonul Auto Bucuresti (tuning&sport 2005).

nu va faceti griji
4tuning este principalul partenerul media oficial pe internet al salonului
deja avem multe detalii, stim cateva surprize, dar asteptam sa strangem un calup intreg sa facem o prezentare ampla
poimaine cel tarziu, vom pune un articol pe site, si prezentare in forum
deci, stati linistiti, aflati toate detaliile, ca de obicei, pe 4tuning :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sper ca este o titulatura oferita de organizatori ... NU? :D ... nu ti-ai atribui-o tu singur!!! :D

orlando 19-05-05 11:32

iar au inceput sa se shtearga posturi...frumos stiu ca a mai fost odata asa...in orice caz sa nu fiu in offt cand o sa ne datzi detalii concrete despre acest salon?

All times are GMT +2. The time now is 18:37.

- Copyright 2026 4Tuning