![]() |
Bv 05 Dfn
Tot eu cu daciutele mele
|
Re: Bv 05 Dfn Viitorul Bv 89 Wrc Dacia Really Team
Si pozele unde au ramas:?: :lol:
|
Pune si tu niste poze sau au fugiat si nu mai ai;)
|
Asta e dacia...:D...daca ati stii voi cum se aude...wei...o vad des si e super...dar mai e de lucru, si sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos...;) nu stiu de ce nu se poate atasa...draci...
|
Nici mie nu-mi merge sa atasez poze..
|
vrei poze sa iti faci o copie cat mai fidela?
|
Nu Nu Stai Linistit Ca Nu Asta Vreau...vreau Doar Sa Ii Pun Aceste Nr De Imatriculare Dupa Ce O Voi Termina..uite Eu As Vrea Sa Schimb Cateva Pareri Cu Tine Dak Vrei Lasa-mi Id-ul Tau Al Meu Este Lucyl
_lucyl Ms |
Re: Bv 05 Dfn Viitorul Bv 89 Wrc
Va Rog Eu Frumos Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Sa Mai Pot Posta Poze Pe Site???????????tot Nu Reusesc Eu Nu Stiu Ce Sa Mai Fac Am Inebunit Va Rog Astept Ajutorul Vostru Va Multumesc Frumos
|
18 Attachment(s)
a dat domnu:lol:
|
Quote:
Asa sa incep imi pare rau ca nu am pus poza cu cartea masini ca vada lumea ca este R12 si sa nu mai zica ce o zice ....ca au fost tot felul de discutii ... am lucrat ce va la ea i-am luat si un alpine dar m-am lasat pagubas din cauza ca nu merge cum trebuie si i-am lasat motorul original care este cu Carburator dublu weber .....i-am taiat din chiulasa i-am facut supape si arculete tari si am usurat volanta am bagat radiator mai mare ... I-am pus tobe si suspensii facute la comanda si mai am de lucru o gramada la ea ...eu sper sa va placa |
da pare ceva promitator proiectul tau , succes
|
Am avut si eu ventilator din ala, acu vreo 10 ani, de 3,5 kg si l-am dat jos destul de greu, dupa ce s-a rupt din fulie si s-a infipt in lonjeronul de sub radiator. Cica mai ia si din randamentul motorului, prin efortul depus pt invartirea lui.
|
Quote:
|
Pui o poza te rog cu bordul, am o mica curiozitate... Si din ce an e masina? Imi cer scuze daca a fost postat mai sus...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning