![]() |
NSL, filiala Piatra-Neamt
Dupa cum putini stiti, mi`am schimbat domiciliul in alt oras (Piatra-Neamt) si de aici a rezultat o perioada lunga de absenta. Motivele nu le pot face publice aici...in viata sunt si bune si rele...asta e, insa asta mai putin conteaza.
Conteaza ca ceea ce am reusit sa fac la Iasi, candva, cu sau fara ajutorul anumitor persoane, si am sa continui la Piatra-Neamt. 99% din problemele mele sunt rezolvate, asa ca o sa dedic tot timpul meu liber pasiunii pe care o am, si alaturi de cei din Piatra, care nu sunt putini la numar, sa reusim sa ducem NSL acolo unde ii este locul. Cu alte cuvinte, nemtenii (si nu numai) pot posta aici sugestiile si ideile referitoare la aceasta tema. Si ca sa clarific odata pt totdeauna, NIMENI nu primeste sticker (cel putin de la mine) doar de dragul de a avea bulina pe masina. Daca Florica e de`acord, ok, dar cu mine nu merge. Spun asta fiindca au fost vreo cativa care au venit si mi`au cerut sticker asa de dragul de a avea, sa fie acolo, ca la piata. Daca v-ati suparat, sincer va zic ca nu aveti de ce...iar daca nu ati facut`o inseamna ca ati inteles cu adevarat ce este NSL si va astept la intalniri sa va dau toate detaliile necesare pt. inscriere s.a.m.d Acestea fiind spuse, pe cai ca se filmeaza :lol: Astept propuneri pentru locatia primei intalniri NoSpeedLimit Piatra-Neamt |
Re: NSL Filiala Piatra-Neamt
Succes ku filiala...
Sa auzim numai de bine.... Bafta.... |
Salutare pentru toate lumea...pot spune ca shi eu sunt membru NOSPEEDLIMIT... yo zic k intalnirile sa le facem la pod la Shtrand...pentru k ma gandesc k acolo nu deranjam pe nimeni...asta este parerea mea...yo ash vrea sa facem in asha fel incat sa nu avem probleme...acum ashteptam parerile voastre..:lol: :lol::!: :!:
|
salut . felicitari ptr . filiala...
si cat mai multi membri ....cu masini puternice :-P |
-La treaba ca va barbieresc cand vin la voi.....Cartman pe unde draq ai sforait pana azi ...ai fost Deportat? Sper ca ai incheiat problemele cu 4 tuning ca te ia mama naibi. Aici nu avem probleme decat cele legate de NSL.
|
Multa bafta cu filiala ;)
|
Quote:
sa trecem la treaba! vb vineri la intalnire :rolleyes2 |
ne vedem vineri in parcare la stadion si stabilim acolo toate aspectele. kiar is curios ce o sa iasa la filmari :rolleyes2
|
Quote:
|
ai inviat si tu lepra ? ...... unde plm e piatra neamt ?:D
|
Quote:
|
prima la dreapta :lol: :lol:
|
golf vezi ca de revelion pe la 11:30 iar te sun :pelvic_th :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Bv Cartman...imi place de tine ... ai iesit din umbra cu o buna venita veste!!!
Keep it up!!!;) |
CARTMANe???? Tie dor de mine? :))
Bagati pe aici poze de la intalniri! :) siii....BAFTA la Piatra Neamtz si in toata Moldova de ce nu?! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning