![]() |
incinte Spl
salut..as vrea sa stiu....unde as putea sa imi fac o incinta Spl pt 2 diffuri ca astea TS-W8102SPL .....si cat ar ajunge pretul..multumesc
|
Re: incinte Spl
Prima intrebare, logica. Ce masina ai?
|
astra coupe Bertone..
|
hatchback sau berlina?
|
bigule astra coupe bertone e una singura ;) adica are hartop ;)
|
din cunostintele mele elementare stiu ca hartop inseamna ca nu e decapotabila. si eu am inrebat daca portbagaju se deschide cu hayon sau nu...si parca vazusem bertone i decapotabila. daca am gresit va rog nu dati cu paru!
|
nu avem dc sa iti da-m cu paru...hatchback inseamna ca masina are haion adica iti intra basu direct in masina pe cand in berlina inseamna ca masina are portbagaj nu iti intra basu direct in masina ;) dap ai dreptate exista si cu hartop si cu panza ;)
DC NU ITI FACI SINGUR INCINTA ITI CUMPERI DE LA ARABESQUE MDF 18MM TI-O CALCULEZI SINGUR SI O FACI CUM VREI TU ITI TAIE CUM VREI TU BUCATZILE ;) |
EDITAT: Bigule, incet cu atitudinea asta. Incearca un ton mai civilizat de discutie, idiferent de interlocutor. Restul ofertelor pe privat.
|
cat m-ar ajunge o incinta spl pentru un bmw ursulet??:D
|
nu poti face spl cu ursu decat daca trantesti o incinta in locu banchetei sau daca vrei un perete in spatele scaunelor din fatza.... portbagaju e f bine izolat de habitaclu
|
aj vrea sa stiu si eru daca pot poarticipa la db drag cu aproximativ 2000w RMS
|
pey e destul de mult 2000 rms ;) cum sa nu potzi sa participi ;)
|
Vrei sa participi cu ursuletul?
Atunci e cam greu pt ca portbagajul nu comunica cu interiorul si toata presiunea se produce in portbagaj iar masuratoarea se face la parbriz. |
poate un band pass cu portul trecut prin placa de sub luneta si asa presiunea nu se mai produce in portbagaj
|
Daca sunt 2000W "d-aia" degeaba.
Si de unde stii ca ai 2000??? Adevarul e ca bateria aia in spate avantajeaza mult BmW-urili dpdv al alimentarii. Intrebare on-topic. Daca am hatch la masuratoare se observa daca porturile de la incinta BR sunt indreptate in alta parte decat inspre parbriz??? Ca sa stiu cum desenez incinta de spl. Danke! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning