Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   idei pentru o honda civic. (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/53782-idei-honda-civic.html)

shabaz(honda-civic) 08-10-07 02:14

idei pentru o honda civic.

2 Attachment(s)
salut.asta e cam ce avem.si asteptam orice idei si pareri.
va multumim.

athes 08-10-07 10:15

Re: idei pentru o honda civic.

acuma depinde ce ai vrea tu sa faci la el si spune si tu niste detalii despre masina cmc,cp,dotari.

shabaz(honda-civic) 08-10-07 14:16

dotari

motor de 1.4i,90 cp,restu cam stock.am vrea tuning vizual in primu rand,dar si pe putere daca nu afecteaza f mult consumu.nu stim prea multe asa ca orice informatie e bine venita.
va multumim.

athes 08-10-07 15:48

din ungaria ai masina si cat o costat? trimitemi PM

shabaz(honda-civic) 08-10-07 18:45

da

da,din ungaria.a fost 4 mii.dar avanajul e ca circulam cu ea cu nr de ungaria,cu procura.un bun amic de al meu:)

criss_cars 09-10-07 17:35

Kitul costa in jur de 450-500 de euro plus taxele sa il aduci din SUA. da-mi un msj pe adresa de email dak vrei sa mai vb.

draculas 09-10-07 20:57

pentru masina asta sunt o multime de combinatii pentru modificat depinde ce vrei sa-i faci si cati bani ai de bagat in ea , un turbo kit complect e vre-o 2000 usd aici asa ca idee

shabaz(honda-civic) 10-10-07 18:58

despre ce kit vb criss cars?
nu stiu daca e momentu de turbo,dar mersi oricum.
pe mine,pt inceput m-ar interesa admisia sa o schimb si toba...as vrea toba carbon.in rest niste folii.as mai vrea faruri si stopuri.daca e cineva care ma poate ajuta astept semn.mersi frumos

criss_cars 10-10-07 19:25

2 Attachment(s)
Asta ar fi kitul dar fara capota din carbon doar praguri bara fata spate.

shabaz(honda-civic) 10-10-07 21:54

si unde gasesc eu acest kit?si in cati bani/arata bomba!

athes 11-10-07 09:03

eu zic ca nu strica daca schimbi jentile,pune folie in spate(dar sa fie autorizat)sa nu ai probleme daca nu vrei sa faci mare lucru la motor pune filtru sport si daca vrei schimbi si evacuarea si mai castigi si ceva caluti in plus in rest stopuri si chestii de genu gasesti la tunning shopuri eventual poti lua legatura cu baietii din oradea ei sunt maistrii in asa ceva si nu uita SOUND,SOUND si SOUND!!!pune si tu niste poze din interior.

criss_cars 11-10-07 14:40

Quote:

Originally Posted by shabaz(honda-civic) (Post 1143247)
si unde gasesc eu acest kit?si in cati bani/arata bomba!

Ai siteul acolo dai comanda din America e in jur de 500 plus taxe!!!

athes 15-10-07 13:13

Ceva miscare?

All times are GMT +2. The time now is 01:55.

- Copyright 2026 4Tuning