![]() |
calibra tuning!
3 Attachment(s)
tinind cont de numarul mare de calibre de prin oras cred ca nu e rau acest topic,nu?
|
calibra asta a fost in arad ???? :roll: ar trebui sa vin la tine pt vingliy :yikes: :peace:
|
Re:
Quote:
a fost neagra cindva........ vingliy ???????? |
desen pt masina... tu le faci sau ?? 8)
|
FELICITARI GAJU-LE PT A DOUA MASINA SUPER PE CARE O DETZII ;) RESTEKPA
|
Beeeeeeeeeeeeeton...pe celalat topic unde ai pus pozele am fost, mai retinut, dar aici pot spune ca e super. A 3-a caibra cu paint, nu e rau deloc !!!!!!!
Si cred ca in realitate arata belea...de abia astept sa o vad cu ochisorii :shock: :shock: mei! Nu mai e mult. By the way, ce ai reusit cu planetara aia, tu-i mama i de planetara ? |
Gajule, un hint: avind in vedere ca ai pictat pe capota motorul de ce nu \"decupezi\" capota in acea zona si pui una bucata sticla ? Am vazut asa ceva pe un BMW in .de si arata foarte cool.
Si inca ceva, pune o lista cu modificarile aduse masinii (mai ales acelea care nu se vad) |
sincer....aiculedtzu nu prea cred ca merita si arata super bine deoarece nu prea cred ca motorul este tot inoxat sau sa luceasca ca un bibelou... so deocamdata arata super asa ;) PAREREA MEA :P :wink:
|
Vopseaua ca vopseaua, da modificarile la motor sunt ... multe si de efect. Spre exemplu, din cate stiu eu, motorul are vreo 300-350 de cai. Cu posibilitati mult mai mari de tuning...presiunea turbinii e usor de modificat de un expert *(soferu' :) ) si...in fine. Il las pe al sa precizeze ca eu nu stiu chiar toate. Si nu vreau sa imi bag nasu' aiurea.
Deci, Cristi, plz spune-ne si noua ce stii :D |
mama ce bengos arata...
ii de vanzare? :shock: si chiar ce ai schimbat la ea? |
Yeah, e tare masina. 8)
si paintjob-ul e misto. de abea astept sa o vad cind vin in tara :D |
e tare masina o sa o putem vedea si la its 2005 ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning