![]() |
FuriaOarba
5 Attachment(s)
asta-i bebelu meu..nu i-am facut nik inafara de grila(home made&low budget).si mai jos e o idee cam cum ash vrea sa arate la final.simplu,finutz si decent zic eu,nimic tipator k s-o dea in kitch!dak mai aveti idei,va rog anuntati-ma.a da si asha toba asha vrea sa-i pun:-)
|
Re: FuriaOarba
poi in primul rand...farurile fata. fa-le clare. schimba muuult aspectul masinii. alceva ce sa zic,jante,o vopsea frumoasa....si mai vedem pe parcurs. dar incearca sa faci farurile clare.
|
adevarat mai ales k e si albastra...si a mea e albastra si cand i-am facut farurile albe...a iesit sooper;)
|
dap,oricum trebuie schimbate,sunt in lucru,cel putin in kp k idee--vreau sa le fac cu o tenta de albastru,vopseaua o sa fie un albastru boreal,perlat cred.da chiar kre-mi da si mie o idee cum sa le fac tenta asta de albastru,da sa nu fie prea proeminent si nu vreau de la becuri la geam ma refer:?:
|
arata binisor :)...cum au zis si ceilalti...faruri clare :)........bafta in continuare :D
|
am mai postat eu intrebarea asta da tot nu am primit raspuns...pleoapele se fac din fibra,nu sau e si o varianta mai simpla??sper k nu cu abtipild/:)
|
1 Attachment(s)
potzi sa le faci si din autocolant.. si din fibra ...parerea mea e ca sta nashpa cu pleoape...mai bine faci ceva in genu :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
parerea mea c la oltcit cel mai nasol lucru sunt cauciucurile inguste.incalt-o cu 185 65 R 13 sau 185 50 R 13 chiar si p jantele de oltic c eu am pus 195 55 R 13 si a mers si ai sa vezi diferenta si la franare si la stabilitate si la estetic.Bafta la tunat da nu tare c aud vecinii!!!:lol: 8)cauciucurile de p spate sunt 185 65 R 13 si ii sta f bine zic eu.scz rsg da eu n-am poze cu roatele late.:rolleyes2
|
Pai si pana la urma jantele si cu cauciucurile late nu ajung sa coste mai mult ca masina ???
|
Quote:
esti pe un forum. de tuning.. si anume... aici se tuneaza fie exterior fie interior..fie motor..... oltcit/dacie/trabant/volga/etc.. important este nu masina intiala..ci masina in ultima faza ..poti tripla/ sau mai stiu eu de cate ori.. valoarea masini.. / si iar nu conteaza... de ce?? pentru ca este , exista si va fi pasiunea.. fie pentru..oltcit....fie..pentru mai stiu eu ce broscuta, trabant...;) so NO MORE OFFTOPIC |
si dk costa ce???dk ai o masina de 20 000 de euro t astepti sa iti vina cu jante....dar cand vezi o coaja cu jante de 400 de euroi:twisted: :rolleyes2 sau mai muuult de chiar 1000 de euroi..........nu cont pretul masinii conteazaPASIUNEA
|
Imi plac masinile tunate imi place tuningul...dar io zic ca prima oara mai bine investesti in altceva intr-un bodykit de exemplu...k ar schimba aspectum masinii mai mult decat o pereche de jante
|
si stilu gordini implik body kit?in mare parte poate doar putin,sa zicem:|si oricum jantele o sa le schimb chiar dak e oltcit..marea "sa zicem" a romanului e k nu stie sa aprecieze o maisna,indiferent de marca ei.spre exemplu oltcitu pt roman e o ascutitoare pe roti si e tratata k atare.,da dak luam peroada in kre s-a facut olteanu si prea slavita noastra tabla pe rotzi dacia,nush kre a re fnisaje si imbinari mai bune.k sa nu mai zicem k se infige dracia deci ramane la latitudinea ta sa apreciezi dak se merita sau nu sa investesdc intr-un oltcit.si pt k le gasesti la un pretz scazut mi se pare cea mai buna parte a facerii,pt k multi le vand in stare buna pt k cred ei k nu se mia gasesc piese,avantajos,nu??si bodykitu e aceeasi ciorba k si cu jentile,tot la bani se rezuma.unu bun costa!servus si sper sa intelegi kre-i treaba cu custom-ul,k mai mult la asta se rezuma.....;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning