![]() |
superNOVA vs Clio3?
Salut!Stiu ca am sa va plictisesc.SA trecem la subiect:el are o super nova din 2000(park),eu am un clio 3 d 3 luni(1.5 dci 70 ki).Acum sincer cine are sanse sa kstige?Colegul kre are masina o are la reparat pt o planetara,si nu prea pot sa fac cu ea acum,asa k as dori parerile voastre.Mc
|
Re: superNOVA vs Clio3?
cred ti-o cam da..e mai usoara,putere ceva mai mare,e benzinara..
|
asta este de asteptat ,dar aici mai depinde si de sofer
dar una peste alta te pierde pe drum |
problema cu clio e greutatea....cel putin al meu cu motor de 1.2 16v are 1200kg....parerea mea ca e enorm pt asa o masina in schimb motorasul e destul de vioi...doar ca in depasiri se vede lipsa puterii....acum nu stiu cum e dci-ul dar cred ca castiga nova avand doar vre-o 900 de kg
|
nu are 1200kg in niciun caz, ci 1120kg
|
bah vere nu-mi spune mie ca doar stiu sa citesc.....atat scrie in talon
|
pai mai intereseaza cum se masoara masa trecuta in talon ;) intre timp uita-te pe site-ul producatorului sau pune masina pe cantar si-i vei afla greutatea reala
hint: www.renault.fr sau ro sau cartea tehnica |
k cum zici tu nu are rost sa ne contrazicem pt 80 kg in plus sau in minus.....oricum mi se pare mult si 1120kg....avand in vedere ca o octavia are 1250kg
|
faza e ca la o liniuta 100kg te pot da inapoi aproape o secunda, de aia maniacii de liniute isi scot absolut tot de pe masina :)
cat despre greutate mai nou (sau probabil mai vechi, da' nu stiam eu) masa masini se masoara cu toate recipientele pline (rezervor, lichid de parbriz etc) + soferul. evident, nici asa nu da exact, insa e mai aproape de adevar. unii au mers pana la a pune masina pe cantar :) later edit: cel de 1,4 are cat am spus eu, 1,2-ul are 1090 :) |
aici e vorba de 1,5 dci care sigur e mai greu cu cateva kg
|
da... o luasem pe aratura. la o liniuta pana in 100-120 supernova va trece prima linia de sosire
|
ti-o da sigur..mai bn numai conSUMA GAZU DEGEABA!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning