![]() |
Tuning 307cc!?!
3 Attachment(s)
Ashtept ideile voastre:-) In principiu ma intereseaza mai mult exteriorul :peace:
|
Re: Tuning 307cc!?!
pai mare lucru nu are rost sa-i faci ca arata bine....poate niste jante mai deosebite si un kit exterior finutz.....in timisoara e unu modificat dar sincer e mai frumos stock
|
Quote:
"Kit exterior finutz" sunt total d acord cu tine,nu vreau s-o inkrc prea tare insa vreau s aibe ceva acel kit.Problema e cine poate sa-mi arate o idee;) C are cel din timisoara modifikt :?: dak ai shi o poza raman datoare:lol: :lol: |
2 Attachment(s)
e super masinutzata .!!
uite o idee de jante ...si un bodykit |
Multumesc topser:oops:
Nu imi plac jantele:rolleyes2 :-) Kiturile le-am mai vazut.Ala vishiniu e de la rieger,celalalt nu shtiu sigur... :peace: |
Are o prietena unul identic cu al tau..cu tot cu piele neagra(daca e piele)
Frumoasa masina...chiar imi place..pt o fata e perfecta Dar ti-as sugera sa scoti caraterele chinezesti pt inceput ;) |
Uite si aici cateva ideei daca iti sunt de ajutor si spor la tunarit.
|
Quote:
Multumesc :chick: O sa scot semnele dar mai incolo;) |
Quote:
|
Este acelasi kit AdA daca vrei pot sa iti mai pun niste poze, lasa un pm k nu stiu daca mai dau de topic .
|
Quote:
|
Uite Ada e o diferenta am comfundat eu pozele;
|
2 Attachment(s)
Kitul asta pare o combinatie intre Rieger shi Carzone:lol:
Oricum toate kiturile kre le-am vazut sunt pt modelul vechi.Pt cel cu facelift ink nu au scos nimik din kte shtiu eu:???: |
1 Attachment(s)
ala din timisoara avea o copie dupa rieger.....uite unul cu facelift care arata bine....cel putin jantele sunt bestiale.....si colantul ala cu leu e super tare pe peugeot
|
Quote:
iar ptr o fata..o poti face roz :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning