![]() |
caut service
salut caut si io un service cu tinichigerie-vopsitorie ,pt o dacie
|
Re: caut service
daca iti place sa astepti vreo 2-3 luni cu masina acolo te trimit io la cineva =))
(lucreaza bine) |
daaaaaaaaaaa......... ca melcu .... termenu tau era d 20 septembrie paraca imi aduc io aminte..... :) da anu .... in ce an (2008 sau 2009) tia zis k e gata.... :)
|
sincer , 1 luna 2 as sta ca acu sunt pieton:D are si cuptor?
|
lol morcove, acu mai nou cica ar mai dura cam o saptamana si ceva...
n-are cuptor dar iti face ce vrei tu, de la tinichigerie, la modificari, vopsitorie si multe |
aham , macar are preturi accesibile?
|
da, dar nu iti spun unde inca decat dupa ce o termina pe a mea k daca te trimit acum la el, mai vedem masinile cand vom avea nepoti :lol:
|
:)) ok , mai dureaza mult la a ta:) dar ce ii face o construieste iar?
|
ceva de genul :lol:
|
cristiano ce dacie ai?...si cat te duce vopsitul la ea?
se baga oamenii si la 2 culori? ma gandeam s imi pun si trapa...(am eu una electrica) ai vazut ceva lucrari de-ale lor?? sunt meseriasi?? |
io in primavara ii pun sun-roof, daca stiti ce e ala, deci daca se poate pune un sun-roof pe dacie fara probleme banuiesc k nu e asa de greu sa iti puna o trapa
daca e careva interesat astept pm si vb pe mess apropo, nu ii fac reclama pt k nu am nici un castig de pe urma asta |
pe mine ma intereseaza mai mult pretul...daca poti sa imi zici ca idee ca sa stiu la ce sa ma astept...
vopseaua ma intereseaza in special vreau sa o fac in 2 culori....portocaliu-gold cu negru mat... |
ti am trimis pm
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning