![]() |
andrei
cum pot sa scot mai multa putere din mercedes ml 63 amg??
|
Re: andrei
:))) daca ai acea masina in niciun caz nu o sa primesti un raspuns pe forum..dute la un service specializat si poate te trimit ei undeva..
|
Quote:
|
eu zic k suferi :( sry ca vb aiurea dar asta mi se pare mie
|
Quote:
|
conteaza daca are sau nu masina respectiva ? ideea e ca la un ML 63 AMG numai cauti frate tunning... ala e tunat din fabrica, si cine are bani de un d-ala nu sta sa o arda pe forumuri pt cp in plus... se duce pur si simplu la cel mai renumit centru, scoate cascavalu' si marca banu... intelegi ?
|
Da Inteleg Sa Scoata Cine Are Masina Dar Cand E Lume Deastea Care Vorbeste Aiurea Sa Vada Lumea Ca Are Ml 63 Mai Ales Ca E Amg..printre Cele Mai Tari Motoare De La Mercedes Nustiu Ce Cai Mai Vrei Fratioare..fai Rost De Niste Kerosen:d
|
Quote:
|
daca ti`ai luat asemenea masina nu stai aci pe forum cu noi saracii cu masini de o medie de 3500euro de povesti.
la masina aia nu prea ai ce sa-i faci si pentru 20 de cai in plus platesti multe mii de euro, da`i foc, vinde`o si cumpara`ti o japoneza turbata. |
asta i intrebare gen : " ce pot sa i fac la veyronu meu sa mearga mai bine ...pt k nu prea trage :sad: ? "
si numele thread`ului este foarte sugestiv :lol: |
In loc sa dati toti din cioc atata mai bine ii ziceati sa intre pe site la Brabus sau la alt tuner de Mercedes. Vorbiti de intrebari stupide, mai degraba raspunsurile voastre sunt stupide.
|
Paul RR mai bine nu postai. Sa ii zicem un tuner de mercedes...sa ne gandim putin... CUMVA AMG????? Jesus, inainte sa postati cititi bine ce scrie si mai invatati.
Pentru tine putine informatii: AMG este tuner al Mercedes. Si un AMG deja este tunat destul, adica ei fac modificari si daca nu ai auzit AMG-urile sunt foarte performante. ADica in cazul de fata avem cam asa:\ - motor V8 6300cmc. - putere: doar 503 cai cu un cuplu de 630NM - 0-100km/h in mai putin de 5 secunde. CE ZICI AJUNGE? |
Pretene, nu vreau sa intru in polemici pe forum. Cine isi ia un WRX STI de ce il mai modifica? Ce, nu ajunge 5.4 pentru 0-100?! Intelegi ideea? Tot timpu o sa vrei mai mult decat ai.
Te-ai gandit ca ML ala are destul de bine peste 2 tone si poate nu e asa racheta cum iti imaginezi tu? Nu e necesar sa imi explici ce este AMG, stiu cate ceva despre ei, poate chiar mai mult ca tine. Acuma te intreb eu pe tine: eu am auzit de AMG dar tu ai auzit de Brabus? De ce crezi ca Brabus preiau masini AMG si le modifica. Ce, un AMG nu e destul de puternic din fabrica? Si ca o paranteza pt tine, domnule profesor, ML 63 AMG are motor de 6208 cmc, nu de 6300 cum ti-ar putea sugera numele;) |
cine isi cumpara amg si cere sfaturi pe forum pt modificare ?
ce trebuia sa i zicem acu: fa ti chip, schimba evacuarea si suspensia bla bla ? se abereaza cam mult in topicu asta |
a aruncat unu o pastila si v-a pus pe toti in sah mat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning