![]() |
Infiintare club URBAN DIVISION !!
Pe aceasta cale va anunt infiintarea clubului URBAN DIVISION !!
Aici puteti afla mai multe despre noi ... https://forum.4tuning.ro/447-volution.html .... BINE V-AM GASIT !! :idea: :arrow: |
Re: Infiintare club URBAN DIVISION !!
StreetVision va ureaza bafta ! ;)
|
Quote:
|
Poate o sa tragem o data vreun fotbal, baschet ... ceva. :)
|
Welcome :D
|
Quote:
|
Paintball!!! >:)
|
o leapsa pe stradutele din dorobanti,sau prin transeele din floreasca ;) apropos,gruppies aveti?
|
Quote:
Naspa cu transeele alea ;) :idea: |
m-ai alergat odata pe acolo,plus ca nu stiu cum ai curajul sa o parchezi unde o parchezi,la cum se circula pe acolo :D
|
Quote:
Au inceput sa ma enerveze astia cu transeele din fata de la SpringTime ca ocolesc de imi vine rau ca sa nu o iau pe acolo :rolleyes2 :idea: |
si eu tot in asigurari lucrez,facem o manevra? :))ia-o prin dreapta,e mult mai bine...
|
Quote:
|
deci,ca sa ajungi spre tine,o iei prin stanga springului,daca faci dreapta,e mult mai bun drumul,ca pe acolo nu au sapat,sau cel putin nu sapasera ieri dupa-amiaza.nu mi-ai zis,gruppies aveti?
|
NU e sapat inca ... eu o iau pe ocolite pe calea floreasca pe langa lac si apoi pe prelungirea dorobanti pe langa cafenele ... e cel mai bun drum avand in vede ca am masina joasa .... ;) :idea:
Hai sa vb pe PM sau pe MSG ca aici facem mult OFFTOPIC si nu e frumos !! :idea: :arrow: Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning