![]() |
Dacia SS (supersport) blueprint :)
2 Attachment(s)
Lipsa de ocupatie..:D..1 ora de photoshop..designu nu e calculat, deci pe alocuri sunt greseli, e doar o idee :)
|
Re: Dacia SS (supersport) blueprint :)
Ai idei bune dar punele in practica.;)
|
Ma chinui din rasputeri sa`mi iau o casa la curte pe undeva la tara, si sa ma apuc de pus in practica..vinde cineva? :lol:
|
Marfa dar va fii ceva mai greu de pus in practica.:-)
|
o idee buna si schitata foarte frumos ...bravos...
|
Suna bine!... Bv!... Succes!...
|
nu e greu de pus in practica dar iti tb bani multi si oameni priceputi, si nu te apuca tu de ea daca n ai mai modificat nimik singur pana acum
|
din lateral e *****
|
Quote:
|
Quote:
|
Ar fi ceva de genul: sasiu independent echipat cu tot ce tine de suspensii, directie, etc si un motor small blok v8 de 4000-5000 cm3...si pe sasiu prinsa caroseria in suruburi, sau sudata...ceva gen ce vedem pe Discovery la American Hot Rod...imediat ce fac rost de casa la curte, imi iau o sportiva si incep lucrul la ea..:) probabil va dura 3-4 ani lucrarea si foooarte multi bani investiti, dar consider eu va merita..a si inca ceva..multi vor rade, sau vor zice ca e imposibil..fordurile T din 32 au ajuns acum hotroduri de sute de cai putere..o dacie de ce nu ar putea ajunge? pasiune si vointa asta e cheia ;)
|
Quote:
|
Pai si unde ar mai fi distractia? :)) ce rost ar avea sa mi-o faca altcineva? Un astfel de proiect daca nu il realizezi singur nu are gust...;)
|
bafta la proiect,sper sa te ti de cuvant si sa faci o dacie mai deosebita
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning