Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B-50-hcr (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/53134-50-hcr.html)

razvan_3asy 01-10-07 13:29

B-50-hcr

7 Attachment(s)
Salut m-am decis sa pun si eu poze cu masina mea :D (defapt este pe numele lui mama...), posesor de permis cat. B de circa 7 lunii, pareri opini de cum arata masina, sugesti..
Masina este din `88, pe masina era lipit o chestie TLX, dar pe talonu masini scrie ca este MLS seria, modificari nu prea iau fost facute din lipsa de idei , timp si bani.

razvan_3asy 01-10-07 14:13

Re: B-50-HCR

1 Attachment(s)
inca una am uitat s-o pun:shock:

fiderzen 01-10-07 15:58

Re: B-50-hcr

ai mult de lucru..macar aranjeaz`o sa iti faca placere sa te plimbi cu ea...sincer..in starea asta eu nu m`as urca in masina ta :D..parerea mea...nu o lua personal

razvan_3asy 01-10-07 16:20

Ce nu iti place la ea?:D , intradevar are o vopsea nereusita si e plina de praf, dar eu uneori chiar tin la ea:-) . Anu asta am avut 2 drumuri pana la mare si a mers, cei drept cu mici peripeti.
Prima data am fost eu cu niste prieteni, pe la kilometru 150 s-a auzit ceva, gen cum ar sari o piatra in podea, n-am bagat de seama si am mers asa, dupa vreo 50 de km simteam ca nu merge motoru bine, lipsa ulei,opresc masina ridic capota, ce crezi, iesise un surub de la pompa de benzina si a sarit ulei pe acolo:cry: , acum dai si cauta surub, demonteaza scaunele si alte chesti, pana la urma am gasit surub, la intoarcere, alta problema a fost faptul ca, in momentu cand am ajuns in fata blocului si am oprit motoru, imi fierbea apa in borcan, bateria si inclusiv motoru se auzea cum clocoteste.

ps:tin la masina asta:D , doar e masina lu mama

Are 19 ani masina, 64000km motoru nu ia fost facut niciodata, e batrana, trebuie umblata pe la ea.

raresh_r 01-10-07 20:33

e urata bara aia si masca. mie nu imi place modelul asta. poate gasesti o masca de renault (cred ca e renault, e de metal si nu iese in exterior) barile cromate sau sa fie curate si asezate bine. niste jante mai frumoase si lasata mai jos.
asta ai putea face...

fiderzen 01-10-07 21:27

pai: ii poti da un polish,apoi ii dai jos tampoanele alea de cauciuc de pe bara fata,lasi numarul putin mai jos,vopsesti jantele argintiu...cu grija ca sa iasa frumos,eventual o lasi mai jos(tai din arcuri si daca vrei(ar trebui) intaresti amortizoarele)stergi bordu sa arate ca nou:D...si multa curatenie in masina! :D...masca fata sa aibe linie si sa pice bine cu capota si bara de protectie..in rest..poate o fusta sub bara cum am eu( vezi my photos)..bafta:P

B-61-KYS 02-10-07 09:31

pffff..jale mare! se vede cat iti e de draga dupa praful de pe bord si dupa anii trecuti fara s-o speli!

mikkai 02-10-07 20:47

@ B-61-KYS prafu se pune la loc dupa cateva ore de la stergere la bordurile astea.Cel putin asa mi se intampla mie.Despre masina ce sa zic,am vazut altele mult mai frumoase care au plecat la casat.Poate macar merge mai bine decat arata.

Nastase Bogdan 02-10-07 20:57

Hai sa fim seriosi..
Unii cred ca se plictisesc rau de tot..

apline5 02-10-07 23:56

Se vede cata grija ai de masina ...ca deja are rugina la pinguin ..ca sa nu mai zic de praf...
Dar daca tot vrei sugestii, dai un polish(normal dupa ce o speli) vopseste jantele si o sa se schimbe putin in bine ...dar tare mi-e ca esti persoana clasica de posesor nou de permis cu masina parintilor ...genu" doar ce am luat permisu ,am o dacie a parintilor ce sa ii fac sa fuga" sau poate nu :?:

razvan_3asy 03-10-07 08:27

Bun, partea cu rugina se datoreaza bunului meu tinichigiu si vopsitor care mi-a facut-o sa fie facuta, masina este vopsita in septembrie anul trecut, cat despre praful de pe bord, la 2 ore dupa ce il sterg dat cu silicon e la fel,masina la fel :sad: , o spal si dupa cateva ore se face la loc, cred ca este de la vopsea, nu se spala deloc bine.
Si @alpine5 te inseli putin, cand am spus si m-am referit la sugesti nu aveam imi cap sa primesc posturi in care sa imi scrieti ce trebuie sa ii fac sa "fuga tare" m-as si asteptat la chesti de genu, ai putea sa schimbi aia aia... ca sa arate mai bine, dar vad ca orice membru nou este catalogat ca un...noob sa zic asa.
Astept sugestiin continuare,pareri si alte chesti, doar sa numai dati cu pietre in mine.
Mersi, Razvan

B-11-AYG 03-10-07 10:33

Ce pot sa spun eu am vazut masina ieri si e ca o dacie normala, clasica, nu ia facut nimic sa o strice mai ales k sta si pe langa targ vitan ;) nu ia pus coada de rechin,eleron,guri de aerisire... a lasato clasica si pt un incepator e fff buna, asa k razvane nu ii lua in seama pe totii carcatasi:lol: si eu sunt unu din ei dar asa suntem noi romanii;)

razvan_3asy 03-10-07 12:13

Nu ii iau in seama, dar vorbesc cu atata rautate de parca masinile lor au fost din totdeauna Perfecte....
ps: luci pastreaza oglinzile alea ca vreau s-o tunez:lol:

mikkai 03-10-07 12:43

Probabil ca unii dintre cei de aici nu au pus cazanul dupa ce l-au luat,ci dupa ce au facut cate ceva la el.Nu stiu parca altfel esti tratat cand vede omul ca arata cat de cat bine masina si ai planuri cu ea.

razvan_3asy 03-10-07 19:43

Asa e la inceput, usor usor.:-)

Am si eu o intrebare,ce culoare sa fac jentile sa se asorteze cu,culoarea masini?
ps:nu dati cu pietre in mine :oops:

All times are GMT +2. The time now is 15:04.

- Copyright 2025 4Tuning