![]() |
Fifa 2008
cand apare ?
bineinteles cel cu licenta :D vreo data, noi informatii etc ? |
Re: Fifa 2008
Bafta la cumparat ! http://gameshop.ro/games.php?game_ID=4320 . Stockul e epuizat... Fifa e o legenda... era si normal :wink:.
|
imi trebe si mie jocul asta.....in arad nu am gasit
|
Tekin, incearca sti tu unde ( nu zic pentru ca nu vreau vreun kick in fund :lol: ). E aparut de mult .... Sau fa o comanda pe gameshop. Sunt seriosi :wink:
|
am gasit jocu...sincer nu prea merita ma rog.....imi trebe un joc gen K-1 sau box are cineva ???
|
si eu l-am gasit, categoric cu licenta ... :-)
imi place mult fiindca e mult mai real .. nu mai vine mingea la jucator chiar daca pasezi in directie opusa cum era la precedentele ... e marfa rau .. |
Mie mi se pare total nereusit jocu asta:sad: mai tare-i uefa champions league 2006-2007
|
care are pach-ul de la divizia a pt fifa 08
urcati-l p forum va rog |
Quote:
totusi am gasit ceva interesant: "Inca o premiera pentru patchul de anul acesta: echipa FifaRomania va colabora pentu soundrack-ul RLSP 2008 cu labelul romanesc de hip-hop Hades Records. Patru dintre producatorii casei de discuri - Dribbler, DJ Undoo, Keri si Ortega - vor contribui la coloana sonora a patch-ului cu remixuri, productii originale, precum si beat-uri incluse pe albumele Hades Records." |
Readuc la viata acest topic pentru ca nu vreau sa fac unul in plus.
Intrebare: sunt pe forum jucatori de Fifa 08? :D Ma gandesc ca sunt, trebuie doar cautati :D. Cui ii place acest joc si vrea sa jucam pe multiplayer -> add pop_radu_12 . |
chiar acuma vroiam sa deschid un nou subict cu fifa 08 online dar ....
deci cine este fan fifa sa intre si sa jucam ceva meciuri in caz ca sun oameni......:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning