![]() |
Provocari din partea altor cluburi
Deoarece s-au inmultit cursele din vestul tarii, crescand astfel si procentul de participare al RR la evenimente (era mai dificil cu Bucuresti sau Constanta), as vrea sa se posteze aici provocarile inter-club. S-a mai purtat o discutie intre RCS (AfterDark) si akimoto (RR). Sunt convins ca vor mai aparea si alte situatii - hai sa le centralizam.
Subsemnatul de exemplu arde de nerabdare sa se incinga maine cu Criss (AD) :twisted: si eventual cu xxdadixx (AD) :wink: |
Legat de ADR eu nu mai fac parte din respectivul club !!! Auzi Jeff la ce discutie te referi ?? :?
|
jeff da cu mine nu vrei ??? 8) 8)
|
Tekin, tare as vrea, dar tu esti in grupa A3, eu in A4... La libere nu vreau sa te fac de rusine :P
RCS, sigur nu mai stiu, era ceva cu cati cai are unu si altu si care pe care a mai facut si ce sanse ar avea un RCS vs. CTR etc... nu mai conteaza. Baza e ca se accepta provocari si din partea independentilor. Apropos, Ova are un Civic cam pe masura ta :wink: |
salut ,tekin cati cai are honda ta?? accepti o provecare din partea unei alfa romeo ??? turbo diesel????
|
Re: Provocari din partea altor cluburi
160 cai are alfa romeo cu prelude juliet ??? nu ai sansa
|
e diesel 2,4 jtd 140 de cai
daca vii la cluj la legale esti mai mult decat binevenit sper ca o sa veniti cat mai multi si speram ca vremea sa fie pe placul nostru deci Alfa CSR vs. Honda RR????? |
RR nu are prelude in club.
|
mii de scuze am crezut ca e asa
dar totusi sper sa vedem 156 vs prelude |
alexufo nu cred ca vin imi pare rau
|
nasol ..asta este invitatia ramane deschisa
|
Felicitari baietilor care au concurat si au si castigat!!!;)
|
intradevar ati fost meseriasi va asteptam si data vitoare!!!!!!
|
intradevar felicitari participantilor...imi pare sincer rau pot akimoto
nu a fost corect sper sa ne mai intalnim cat de curand . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning