![]() |
Aprilia SR 50 Di-Tech de vanzare
4 Attachment(s)
Scuter Aprilia SR 50 DI-tech ( pe injectie ), fabricat in 2006 decembrie, introdus in tara in Iulie 2007, 4150 km reali din care 2200 facuti de mine, cu revizie tehnica facuta la reprezentantza din Debrecen la 3000 km, ocazie cu care am schimbat:
-Injector -Bujie sport -Simering furca fata -Baterie noua -Senzori temperatura apa si nivel baterie -Placute frana fata/spate Scuterul este in stare excelenta, nu a fost fortzat sau forjat in nici un fel, nu a parasit perimetrul orasului( ba nici drumul asfaltat nu cred ca la parasit vreodata ), nu este cazut sau zgariat in vreun fel. Are toate actele in regula, fiind inregistrat la Primaria Municipiului din Oradea si avand revizie tehnica la RAR valabil pana in 2009. Pret:7.000 RON TEL: 0726 24 13 74 |
Re: Aprilia SR 50 Di-Tech de vanzare
up!!!!!!!!!!!!!!!!
|
chiar nu vretzi skuter?
|
Pretz nou : 1700 euro - casca de 150 euro inclusa in pretz
|
up up up up!
|
la primavara o dai frate, nu stii ca asa se intampla mereu??acum cand vine iarna cine crezi tu este interesat??
am si eu unul la vanzare si tot astept sa vina vara..de anul viitor bineinteles :D |
E logic ce zici si din pacate si foarte adevarat...doar ca si eu mizez sa iau motor acum in iarna si am nevoie de bani :)
|
pastreazal . pan ala vara . si il dai cu mai multi bani ;)
|
Nu isi pastreaza pretul pana in vara....:(... in plus eu acum vreau RS 125:)
|
cumparat ! :P
luni la notar! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning