![]() |
s-o iau?
Am gasit ieri oferta asta : SEAT TOLEDO,EURO 4; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; JANTE ALIAJ; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;RADIOCASS-LENA CU MAGAZIE DE 8 CD-URI,DISTRIBUTIE SCHIMBATA IN GERMANIA,CAUCIUCURI DE REZERVA DE IARNA,JANTE 17 TOLI,CARTE DE IDENTITATE SI AUTENTICITATE,STARE FOARTE BUNA,ACCEPT ORICE TEST
110mii km,1.6 105cp,7500euro S-o iau? |
Re: s-o iau?
cu taxa cu tot te ajunge cam 10000 mai pune un pic si ti-o dau pe a mea din semnatura consum intre 8 si 12 in oras la optionale nu mai zic
|
Este Euro 4 Taxa Este Pana In 400 Euro
|
sorin eu zic sa il iei ca la ce pret are 7500 e numai bun
|
ia'o !!! :D e pretzul corect..
|
chiar daca e 2001 si benzina?As fi vrut diesel. Cat consuma in oras 1.6?
|
Quote:
dar daca te gandesti la consum...mai bine nu o iei.... la 8000 poti gasi un golf 4 1.9tdi recent adus si cu ceva dotari ...sau o astra g 1.7cdti 80cp mai noutza(2003-04) |
Mmm... 2001 si Euro 4??
Ar fi bine... In orice caz, mai intereseaza-te si de alte oferte.. Vb lui WRC, iti iei modele mult mai competitive decat toledo, in aceasta suma... ;) |
merge..... dar.... scoate-o la 7000 euro.... se poate.... un amic shi-a luat un Leon... aceleashi dotari la 7000euro.... dar.... wtf.... shi la 7500 e foarte buna...... plus... daca cineva zice VW... gandeshte-te ca nu o sa fie euro 4 la banii ashtia shi dai mai mult la inscriere....
|
7500 cu tot cu taxa am scos-o
|
E buna la 7500. Mai da si tu 100 la autovit si verific-o un pic sa nu aiba probleme majore.
Si sa pui poze sa vedem cu ce te lauzi ;) |
se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning