![]() |
Intalnire in Pitesti ?
Mai baieti ...am ramas la coada tarii ... hai sa facem si noi o intalnire ceva pe aici sa vada lumea ca Pitesti-ul nua uitat de tuning si racing ... deci ? ce ziceti ?
|
Re: Intalnire in Pitesti ?
deocamdata...facem intalniri in care:
- mai mult de jumate din oameni vin pe jos...:evil: - sau in care vin si stau in masina sa vorbeasca la telefon - oameni care atunci cand se aude de o liniutza vin doar ca sa ii vada lumea si pe ei pe acolo..."nu ma dau ca ..." Concluzie: nu conteaza ce masina ai dar de ce ai conta in vre-un fel daca nu ai ce arata? p.s: scuze de rautate... |
Nu-l lua in seama pe bbi ca e dur :). Intalniri se fac in fiecare duminica la ora 20 la finante in parcare, dar se pare ca mai sunt cei care nu stiu de ele. sa speram ca nici agentii cu logane nu stiu :P
|
:chainsaw: :bat: :poke: :pistoles: :2gun:
|
Quote:
Ah!! dar mi-am adus aminte!... TU AI DE ARTAT CEVA?! :twisted: P.S.: nu cred ca esti rautacios! pur si simplu nu dai dovada de diplomatie in relatiile interpersonale... ;) |
nea aline...poate de aia nu am mai venit prin centru...ca si asa sunt un amarat cu o dacie...si asa nu am facut nimic la ea...
si de diplomatie de ce sa dau dovada?ca vad oameni care vin si vorbesc la telefon?in plus nu cred ca m-a provocat cineva care are ceva apropiat si nu m-am dat eu.... in alta ordine de idei nu am de ce sa ma iau de...tine(scuze de vorba la per-tu) pentru ca ai totusi o masina noua...neiesita din rodaj ...deci care nu merita omorata! nu vreau sa ma dau interesant dar poate e doar o parere personala despre ce se intampla acolo... |
Auzi!?! nu ma mai lua cu "nea" ca ma faci sa ma simt prea batran!... Iar ceea ce am scris mai sus nu a fost decat o ...gluma! Adevarul este ca nu ma simt (pe bune!) absolut deloc ofensat de nicio provocare sau afirmatie pe aceasta tema...
La treaba cu vorbitul la telefon (sau alte "faze" similare) ai PERFECTA dreptate. Acest lucru l-am mai sustinut si eu intr-alt topic, cand am facut referire la "bisericute"... Totusi, acest fenomen trebuie inteles si tratat ca atare, deoarece nu ne cunoastem (intre noi) cu totii... Treaba asta cere timp si MUUUULTE activitati desfasurate in comun, nu?! |
Ah!... si mai am un comentari (totusi) de facut la ceea ce ai scris tu: NICIODATA, absolut NICIODATA sa nu mai afirmi (cel putin nu in fata altora) ca te consideri "amarat"!!!! Poti face comparatii (insa numai in gand!) intre tine si cel de "colo' care are un Audi sau o Toyota :P , dar, in acelasi timp, uita-te si la altul care mananca o data pe zi - paine cu mamaliga...
|
mda...unii au libertate...altii au neveste...:)) inca nu sunt foarte amarat...8)
|
Quote:
Cu bine! |
Hmm!... Pana la urma cum ramane?...
|
alin-l era doar o gluma...ma rog sa iesim din partea asta off-topic...pe cand o intalnire poate alergam si noi oleak ... :)
|
SI IN SEARA ASTA ADAT GARDA IN NOI ,ce mai stiti sau dat amenzi
|
Quote:
|
conteaza?
asta va intereseaza p voi ? care si-a luat amenzi... bv ma... cred ca o sa incepem restructurarile... fara nicio suparare pt cei care nu or sa mai fie bineveniti...nu va dam afara...ci plecam noi. io unu m-am saturat...e cineva in situatia mea? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning