![]() |
cascadori moto care vor fi prezenti la oradea
23 Attachment(s)
va prezentam cateva imagini si filme cu ceea ce pot sa faca cei din M.A.G TEAM X-TREME, cascadorii moto invitati la showl de la Oradea
|
12 Attachment(s)
si acum ceva filme :
ATENTIE : NU VA RECOMANDAM SA INCERCATI ASA CEVA CHIAR SI CU ECHIPAMENT DE PROTECTIE |
astia is dementi !
abia astept :D |
Sunt profesionisti
Bravo lor. :peace: |
ai dreptate sunt tatici dar sunt si alti dili mai tari ca ei am vazut o emisiune pe discoveri am ramas masca :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :D la ce faceai oameni cu acele motoare era unu care nu avea roata pe fata doar ghidon si toate schiemele le facea pe roata din spate :wink: :wink: :roll:
|
tipi astia nus normali :shock:
|
E una sa ii vezi la tv sau in poze si alta e in realitate :P
|
:shock: :shock:
numai nascandu-te pe ele poti face ce fac ei eatin', sleepin' & drinkin' pe motoare, asta am de zis |
meserie te halesc...pe bune sunt super tari tipii astia i-am vaz mai de mult in nishte filmuletze sunt maeshtri gidonului...:)
|
Si pina la urma de ce nu au mai aparut?
|
si nici DB drag-ul nu sa mai tinut! :evil: :evil: :evil:
|
nici astia cu motoarele nor fost :x
|
se pare ca totul a fost ca o mare campanie de atractie a publicului, plus k nici Mustangul la ora 20 nu s-a dat pe pista cu castigatorul, dk a castigat cineva dreptul acesta.
Biletele erau de la un show din 30.10-1.11.2004 deasemenea treaba ieftina, sa-si vanda beletele vechi, ce sa mai tipareasca altele noi pt romani... :roll: Mie Coobra mi-a cedat intrarea lui gratuita si inca nu mi s-a raspuns pe PM pt confirmare, nici k ar mai avea o relevantza la ora aceasta. In rest OK(ce mai ramane din rest) |
Da, pacat ca au existat si aceste tzepe tipic balcanice. M-as fi asteptat daca evenimentul era organizat doar de romanasii nostri, din pacate se pare ca exemplul prost a prins si la belgienii aia.
|
Mda...tzepe romanesti pentru un club belgian...daca or fi fost club...
Din pacate, cred ca nici Eleanor nu era veritabil... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning