![]() |
vand golf2
4 Attachment(s)
vand vw golf 2 1,6td,PF,recarosat2004
bara fata Rieger(plastic) praguri Rieger(plastic) Bad-look Mattig stopuri Lexus-Style faruri Angel-Eyes jante Steffan BCW 5Stern 8x14 fata 9x14 spate cauciucuri Dunlop SP9000Sport 195/45/14 fata 225/40/14 spate evacuare dubla Borla volan Golf3 VR6 cadrane bord alb suspensie sport Koni pret 6500 euro neg.sau variante Mercdes w124 diesel dupa '90 sau schmb cu golf 3 sau 4 tdi Mobil: 0744-103197 E-mail: [email protected] |
1 Attachment(s)
|
|
succes la vanzare!!! e super marfa imi place mult de tot. Tuning facut cu gust!!! Felicitari!!!! Tine-o tot asa!!! :P
|
mane pe langa faptu` ca e super marfa facuta, adika bun gust am si eu o intrebare... Bordul este vopsit sau este imbracat in ceva?!
aici nu este chat, alte informatii care nu implica vanzarea sau cumpararea masinii, pe PM va rog - Honda |
Re:
Quote:
e piele, tata...pai la cati bani a bagat :wink: |
eu cred ca e vopsit ..
|
Re:
Quote:
|
up
|
ultima strigare 5500!!!!!!!!
|
CUMPARATI GOLFU CA ISI MERITA BANII SINCER!! AM FOST CU MASINA SI MERGE DE RUPE! SI E TUNATA SI CU BUN GUST! ASA CA BAGTZI MARE OAMENI BUNI! NU AVETZI CE PIERDE!
|
Re:
Quote:
sunt de acord cu tine....dar cine da atatia bani :?: poate unu' care nu are ce face..... este doar o parere :wink: |
no offence dar nu stiu cum 'merge de rupe' cu 1.6td. in rest, e foarte frumoasa masina si cred ca in jurul sumei de 6000 poti lua pe ea de la cineva care apreciaza cu adevarat asa ceva... s-au vandut golf 2-uri mai putin/slab calitativ modificate cu 4500-5000 de euro deci n-ar trebui sa ai probleme. bafta
|
sincer masina merge super fain! am fost cu ea de mai multe ori sa ... m-a lasat cu gura cascata!
|
up
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning