![]() |
'07 Daewoo Matiz
1 Attachment(s)
Cu voia voastra, mai vechi posesori de masini Daewoo, imi prezint si eu titiul, un mic Matiz nascut in 2007.
Pentru moment, masina este cat se poate de banala, fiind detinatoarea unui mp3 player de circa 50 lei si a 2 bucati difuzoare rotunde si nasoale. Nu stiu cand si cate modificari ii voi aduce, pentru ca nu vreau sa imbatranesc cu ea. Cheers ! |
Re: '07 Daewoo Matiz
pai, sa`l stapanesti sanatos !!
si daca tot ai pus capace , vopseste jantele de tabla negre , o sa arate mai bine ;) succes |
Sal Gabi,sa`l folosesti sanatos,si sa n`ai parte de evenimente neplacute cu ea,cat despre masina...nu pot zice decat ca imi place extrem de mult felul in care se conduce(unchiul meu are unul identic) si cu o evacuare sport ar suna extrem de fioros :)
Bafta Gabi!Peace |
Desprea cum ar putea arata un Matiz... am multe idei, insa nu cred ca o viitoare investitie s-ar indrepta spre o astfel de masina. Am prezentat-o pentru simplul motiv ca i-am facut o poza (nasoala - cea de mai sus) si ca sa mai fac si eu niste mesaje.
Saru'mana topser & hori pentru reply-uri ! :wink: |
salut . frumoasa masinutza. ai grija d ea . nu o chinui rau :))
ps. fai jantele negre . ca sa iasa capacele in evidenta ;)..... |
bravo pentru masinuta, e o masina f.buna de oras, s-o stapnesti sanatos si spor la tunareala :) daca ai planuri cu ea.
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
sa te bucuri de ea fara evenimente neplacute!
|
ai grija de matizulet gabi! nu ii da forja!
|
cu sau fara forja.... sa mearga acolo..;)
bafta cu el pe viitor.. te-am pupat si sa mai treci pe la mine ;) |
Sa o stapanesti sanatos ! E super draguta masina !
|
Ai grija de buburuza si bafta la modificat ......... ;)
|
10 mil d km fara evenimente!!!s-al stapanesti sanatos!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning