![]() |
Vi se pare cunoscut MODELUL acesta de NISSAN ?!
Ce ziceti de chestia asta ?? !! :idea: :arrow:
http://es.autoblog.com/2007/06/24/pr...-nissan-aprio/ Nu stiu de ce dar seamana foarte BINE cu .... autohtona noastra !! :shock: :rolleyes2 |
Re: Vi se pare cunoscut MODELUL acesta de NISSAN ?!
nu te mira de asta.... e shi normal.... Renault a achizitionat in urma cu ceva timp Automobile Nissan.... shi poate ca in Japonia sau de unde e Nissan... Renault nu suna bine... asha ca au zis s-o vanda ca Nissan.... simple as that.... same car, same manufacturer, different name....... problem solved... :-P
p.s. acuma am citit tot.... poate in Mexic, Brazilia etc... Renault nu suna bine.... sry... :oops: oricum... sunt decizii de marketing.... banii intra in acelashi buzunar indiferent sub ce nume se vinde mashina... |
dap...asa cum noi avem DACIA LOGAN..francezii au RENAULT LOGAN......mai sunt unii care au NISSAN APRIO :D:lol:
|
tot urt e / chiar dake e nissan :-P
|
Loganu va fi produs in diverse tari sub emblema : dacia , renault sau nissan :)
|
Lasa ca si nissanul asta nou ,Tiida, sau cum ii zice tot a Logan arata parerea mea.
|
al nostru parca e mai frumos :mrhappy:
|
al nostru e de 1 mil de ori mai frumos asta zici ca e barca...o fii un model de amfibie creat de nisan pe baza dulapului nostru autohton =)))
|
Este ca o replica:D
|
astia sunt k si producatorii aia de telefoane mobile care fac copii dupa orice .. seamana culoganu 100 % ... grila fatza e un pic schimbata si plansa de bord in rest e logan :))
|
Motorizarea? e la fel..oare?
|
Asa se comercializeaza in America de Sud, sub sigla Nissan, care este proprietatea gigantului Renault.
|
intaresc si eu ce a scris last.grupul renault vinde loganul in america de sud sub emblema nissan
|
ar fi tare sa vedem pe unu cu aprio in Romania...probabil ar aparea la kitck tuning"))
|
foarte t..penal ... acu fac toate firmele logan-uri ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning