Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   calibra.... (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/52565-calibra.html)

matiu13 25-09-07 03:31

calibra....

3 Attachment(s)
vad k prezentarea masinii a disparut...era p'aici pe undeva...si vroiam si eu sa mai pun cateva poze cu cateva modificari...unii mai stiu masina...in sfarsit...cateva modificari aduse masinii...

TzuTzu77 25-09-07 14:07

Re: calibra....

Foarte frumoasa, in special jantele imi plac. Mai baga poze, detalii. Farurile sunt bune de ceva? Ca am si eu in plan dupa ce termin cu muzica. Bafta;)

naka66vio 25-09-07 16:07

imi pare mie sau jantele sunt puse langa masina?

laurentiu_tim 25-09-07 16:46

faina rau,mai baga neste poze si bafta la modificarile ce urmeaza,da chiar ce mai urmeaza ?:D

TzuTzu77 25-09-07 19:22

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1117918)
imi pare mie sau jantele sunt puse langa masina?

Sunt langa masina, si mie mi s-a parut ciudat, ma intrebam cum naiba merge cu ele :lol: E si o roata in spate, se vede prin geam;)

matiu13 25-09-07 19:24

nu tzi se pare naka66vio...aia e o poza mai veche de cateva luni si nu erau puse pe masina,erau langa....:D....tzutzu farurile sunt chiar bune....adik nu m-am asteptat sa fie atat de bune....k firma sunt jom...sunt aduse din germania si e diferentza mare fatza de puscariile alea originale...la astea imi da lumea blitzuri si pe faza scurta....:D......poze...pl,nu stiu knd sa bag sau dak mai bag k vad k mi-a sters lumea de aici prezentarea masinii si cred k o sa deschid iar alt topic cu prezentarea masinii de la inceput....

matiu13 25-09-07 19:27

laurentziu tim de modificari ce sa zic...eu sunt cam la sfarsit cu ele,k imi ajunge de 2ani jumate de knd le fac ,adik in afara de transplantul de inima care o sa il fac cu un LET altceva chiar nu mai am ce sa-i mai fac...

TzuTzu77 25-09-07 19:34

Stiu cum e cu ale ei...mi se bulise faza scurta si mergeam cu lunga in afara orasului si nu deranja pe nimeni...doar pe mine ca nu prea vedeam :lol:

matiu13 25-09-07 19:36

5 Attachment(s)
si niste poze mai vechi....k vroia cineva p'aici poze...alea 2 cu jantele in 3 spitze sunt cam de vreo 1an jumate cu jante pe 17....si celelalte amestecate....iar ptr baiatul din buzau incerc sa-i fac niste poze la faruri asta seara sa vada cum se vad noaptea....

stecherro 20-11-07 21:52

salut sunt tipu din ciuc care tea sunat acu o sapt in leg cu masina intre timp am cumparat pt prieten o astra galbena...si mai vreau acum sa iau o calibra...si cred k asta va fi...maine o sa te sun..sau poimaine..sa vad cand cum...si dak e sa ne hotaram...o sa vedem cum dreq facem cu parbrizu:D..plm...masina e super frumusica..pana o aduc in ciuc sa o folosesti sanatos:D..dami un pm..si dak e ceva id-u meu de mess e stecherro si vb acolo...numaru cred k il mai ai k miai dat si un sms:D..ne auzim @ tel si mess..numa bine..:) pa

matiu13 20-11-07 22:58

ok...ne auzim...stai linistit ca daca esti hotarat ti-o pastrez bine...bafta si ne auzim la telefon sau pe mess...

All times are GMT +2. The time now is 03:42.

- Copyright 2026 4Tuning