![]() |
Ford Mondeo Ghia 1.8 TD
8 Attachment(s)
Noua mea achizitie, un Ford Mondeo Ghia 1.8 Turbo Diesel,din 2000, Full option.
ABS, 4 x Airbag, 4 x geamuri electrice, inchidere centralizata cu alarma si pager, clima automata. Ca modificari are : faruri morette, stopuri lexus, praguri si eleron. |
Re: Ford Mondeo Ghia 1.8 TD
frumoasa masina ta cea noua... felicitari pt achizitie... bft in continuare...sper sa faci unlucru bun cu ea... cum ai afacut si cu,calibra....
|
Merci, lista e deja facuta da toate la timpul lor ;)
|
frumoasa masina :), ce ganduri ai cu ea? :D
totusi, pacat ca ai vandut Calibra :( mi-a placut mult masina aia, dar daca a fost alegerea ta :) f bine. Sa ai grija de ea, speram sa iasa ceva mai bun decat Calibra :) Bafta! |
pai in prima faza vor fi jantele pe 17'' , a doua faza un body kit, arcuri joase...
|
frumoasa masina ... pacat ca e diesel
bafta in continuare ! |
1 Attachment(s)
merci, ce ziceti de jantele stea? Ar da bine?
|
Quote:
|
sunt frumoase dar zimi si mie cat costa ca am si eu un focus si trebe sa ai pun si eu pe el
|
pai eu le-am gasit pe ebay, la 400€
|
mersi si bafta la modificari in continuare
PS: auzi dar cu jantele depe ia ce faci PPS: nu le dai si daca da zimi la cat |
pai vreau sa le vand da inca nu stiu la cat si degeaba iti zic ca eu sunt in franta
|
Ehe frumoasa masina.. am avut si eu un Ford Mondeo Ghia dar era berlina 2.0 16v Zetec 131 Hp .. ce senzatii si ce stabilitatea oferea aceea masina dar am vandut-o din pacate.. si acum imi aduc aminte cu placere de ea.. foarte bune masini..
Asteptam noi poze cu masina cu diverse modificari :) |
spor la modificat!!!frumoasa masina
|
Din pacate nu am gasit nimic pentru a ii da un nou look, nici un magazin de tuning nu face accesorii pentru mondeo mk2, vroiam sa fac ceva frumos da nu am cu ce. Masina am pus-o in vanzare, deci nu vor mai fi modificari.
P.S. Pe curand cu alt proiect poate ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning