![]() |
Subaru Impreza WRX vs. ???
Salutare,
Pana acum nu am fost un fan al forumurilor in general dar sunt dispus sa devin daca lucrul asta ma va face sa-mi pun masina la treaba mai mult decat pana in prezent :lol: Asadar, astept cu interes pe oricine vrea sa-si puna la treaba masina impotriva SUBARU-LUI meu. Va rog sa nu ezitati mai ales daca detineti SUBARU, MITSUBISHI sau RS4 (sunt masini cu care nu prea am avut placerea sa ma dau pana in prezent) :D, promit ca o sa incerc sa ma ridic la nivelul asteptarilor 8) |
Re: SUBARU IMPREZA WRX vs. ?????
detine ceva modificari masina?! daca nu sunt majore parca as incerca eu,un ford sierra
|
Quote:
masina ta?? |
o sierra de 250 ,cam mare diferenta dintre noi,poate peste ceva timp o sa ne dam
|
Este wrx modelul nou sau 2.0t ?
|
Quote:
|
Esti cam rau ...
|
Ok...noi ne-am dat si am lamurit lucrurile... dar de curiozitate poti sa pui cu cine te-ai mai dat si ce ai facut...
|
Quote:
De cand mi-am facut ultimele modif la masina (aprox. 1 luna) m-am mai dat cu : - URS CU MOTOR DE M5: DIN MERS SI DE PE LOC CU CARE AM CASTIGAT; - URS TURBO: DIN MERS SI AM CASTIGAT; - AUDI TT : ODATA M-A DAT EL, O DATA L-AM DAT EU SI O DATA AM FOST EGALI (DAR SE PLANGEA CA NU ARE AMBREAJUL OK!!) - GOLF 3 VR6 BITURBO: DIN MERS SI AM CASTIGAT - AUDI RS4 DE PE LOC SI AM CASTIGAT CASTIGAT - BMW Z4M : DIN MERS SI AM CASTIGAT; Imi pare rau totusi ca Andrei cu EVO nu a acceptat provocarea mea pe motiv ca nu are rost cursa deoarece el este pe acolo cu tine ca si performante. Eu sincer nu m-as fi suparat daca as fi pierdut. Asta e, poate intr-o zi o sa am masina suficient de puternica ca sa reprezinte o provocare pt mai multi. |
[QUOTE=DaBULL;1128074]
- GOLF 3 VR6 BITURBO: DIN MERS SI AM CASTIGAT QUOTE] BITURBO VR6 WTF.... imi zici si mie pls |
[QUOTE=mpa;1130875]
Quote:
|
hello ;)
cand vrei sa ne mai jucam? mie imi face placere ca esti ok ca om |
[QUOTE=mpa;1130875]
Quote:
|
si cred ca e single turbo...vorba lui walderrama daca vr6 turbo e facut bine si cu electronica buna, "din mers" te arunca de pe sosea razvane :D oricum masina ta se misca extraordinar fata de ce era acum nu mult timp..felicitari inca o data ;)
|
daca si cu parca se plimbau ... datzi razvanului ce-i al razvanului :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning